ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Πάρκο Μνημείου Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Πάρκο Μνημείου Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ενημέρωση

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου καλωσορίζει στην πόλη μας την Ολυμπιακή Φλόγα! Hellenic Olympic Committee

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΟΛΗ Η ΤΕΛΕΤΗ – ΤΟ LIVE ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΦ-ΝΧ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα της λαμπαδηδρομίας στην πόλη μας Σάββατο, 20 Απριλίου:

· Η Φλόγα έρχεται από τη Νέα Ιωνία, από την οδό Ελ Αλαμέιν, θα κατέβει την Πατριάρχου Κωσταντίνου, θα περάσει την υπογειοποίηση, την οδό Φωκών και θα μπει στο Πάρκο Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων περίπου στις 12:50.

· Το λαμπαδηδρόμο συνοδεύει αυτοκινητοπομπή. Προηγούνται του λαμπαδηδρόμου 1 έως 3 οχήματα, ενώ ακολουθούν περίπου 12 αυτοκίνητα ακόμη.

· Οι λαμπαδηδρόμοι που θα τρέξουν από την οδό Ελ Αλαμέιν μέχρι και Φωκών – Πάρκο Μικρασιατών θα ακολουθούνται από ομάδα ποδηλατών της ΑΕΚ.

· Μπροστά στα γραφεία του σωματείου της ΑΕΚ (Φωκών 9) θα πάρει την δάδα ο λαμπαδηδρόμος της ΑΕΚ, μαζί με ομάδα άλλων αθλητών – συνοδών της Φλόγας.

· Η είσοδος του λαμπαδηδρόμου και των συνοδών θα γίνει από την κάτω πλευρά του Πάρκου Μικρασιατών (Πίνδου και Νικαίας)

· Εντός του πάρκου δίπλα στο Μνημείο θα λάβει χώρα ένα τελετουργικό σύμφωνα με Πρωτόκολλο της ΕΟΕ (αφή της Φλόγας, έπαρση σημαιών των Ολυμπιακών Αγώνων, της Ελληνικής και της Γαλλικής κλπ)

· Η Φλόγα θα αναχωρήσει μετά από 20 – 25 λεπτά, με νέο λαμπαδηδρόμο και συνοδούς, για να συνεχίσει επί της Δεκελείας προς το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.-

BINTEO ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ WEB TV

Η στιγμή που φθάνει ο αρχηγός του Χάντμπολ της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης, στο πάρκο Μικρασιατών με την Ολυμπιακή φλόγα!

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μετάβαση στο περιεχόμενο