ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπασκετική ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μανόλη Ματαλιωτάκη

Η Μπασκετική ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μανόλη Ματαλιωτάκη. Υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της περιόδου 2023-2024.

Στην κυκλοφορία τα Διαρκείας 2023-2024 της μπασκετικής ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Οι νέες εμφανίσεις της «Βασίλισσας» – Παρουσίαση

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η Μπασκετική ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μανόλη Ματαλιωτάκη

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει την απόκτηση του Μανόλη (Μάνου) Ματαλιωτάκη (29 χρ., 2μ.02).

O αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της περιόδου 2023-2024.

Ο Ματαλιωτάκης αγωνίστηκε στο παρελθόν σε ΠΑΟ, Μαρούσι, Πεύκη, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, Πανιώνιο, Έσπερο Καλλιθέας, Παγκράτι, Μεσολόγγι, Ψυχικό, Πανερυθραϊκό.

Η πρώτη δήλωση του νέου φόργουορντ της «Βασίλισσας», Μάνου Ματαλιωτάκη:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό ΑΕΚ. Είναι τιμή μου, που φορώ αυτή τη φανέλα και που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω υπό τις οδηγίες ενός εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ευρώπη. Είναι μοναδικό το συναίσθημα. Ελάχιστοι παίκτες έχουν αυτό το προνόμιο.

Σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ στα «θέλω» του προπονητή μας, και όλων όσοι συναποτελούν το τεχνικό επιτελείο. Ο Κόουτς απαιτεί ακατάπαυστη δουλειά απ’ όλους αλλά ταυτόχρονα νοιάζεται για τους παίκτες του και τους συνεργάτες του, και θέλει όλοι να είμαστε χαρούμενοι. Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον πορευόμαστε, με στόχο την επίτευξη των στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φυσικά, χρειάζεται ταπεινότητα και υπομονή από όλους μας, αλλά και από τους οπαδούς της ομάδας. Ο κόσμος της ΑΕΚ, με τη σταθερή παρουσία του στο γήπεδο, πρέπει ν’ αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και να απογειώσει την ομάδα, ιδίως σ’ αυτήν την επετειακή περίοδο, στα εκατό χρόνια γέννησης του Συλλόγου».

Μετάβαση στο περιεχόμενο