ΝΕΑ ΙΩΝΙΑΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Η γιορτή της Μητέρας τιμήθηκε και εορτάστηκε στον Δήμο Νέας Ιωνίας

Η γιορτή της Μητέρας τιμήθηκε και εορτάστηκε στον Δήμο Νέας Ιωνίας

Σε μια συγκινητική βραδιά, στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου, ο Δήμος Νέας Ιωνίας και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας διοργάνωσαν την εκδήλωση αγάπης «Μητέρα μου… Εσύ» με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν μητέρες της πόλης που συνεχίζουν να εμπνέουν και να διδάσκουν με τον καθημερινό τους αγώνα, τις θυσίες και τους κόπους, την κοινωνική προσφορά τους. Γεμάτες συγκίνηση οι τιμώμενες μητέρες μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και τους αγώνες μιας ζωής, καταχειροκροτούμενες από το κοινό που αναγνώρισε την προσφορά και τους κόπους τους.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου και η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ κα. Γεωργία Μπίμη Ιωάννου. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η κα. Τάνια Κουμπή, ενώ αναγνώστηκαν τα βιογραφικά των μητέρων από τις Αντιδημάρχους Αγγελική Σακκαλόγλου και Ελένη Χατζή.

Η όμορφη αυτή γιορτή πλαισιώθηκε από τις όμορφες μελωδίες της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας ΟΠΑΝ υπό τη διεύθυνση της Εύης Χλωρού, της Παιδικής Χορωδίας Ωδείου ΟΠΑΝ υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Ανδρεαδάκη σε συνοδεία στο πιάνο της Παναγιώτας Ντίνου, της Παραδοσιακής και Λαϊκής Χορωδίας ΟΠΑΝ υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Σαραντίδη σε συνοδεία στο πιάνο της Μαρίας Ανδρεαδάκη, στην κιθάρα ο Δημήτρης Γαλίτης και στα κρουστά ο Αντώνης Τσάτσης και τέλος ακόλουθησε η Λαϊκή Ορχήστρα Ωδείου ΟΠΑΝ με τη Μαρία Ανδρεαδάκη στο πιάνο, τον Δημήτρη Γαλίτη στην κιθάρα, τον Αντώνη Τσάτση στα κρουστά, τον Άκη Τσιτσικλή στο μπουζούκι και την Μαρία Καββαδία στο τραγούδι.

Στην μεγάλη τιμητική βραδιά παραβρέθηκαν η Γενική Γραμματέας του Δήμου κα. Αταλάντη Μιχελογιαννάκη, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. κα. Ελένη Γρίβα, η Πρόεδρος της Α’θμιας Σχολικής Επιτροπής κα. Αγγελική Δούκα, ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. κ. Λουκάς Χριστοδούλου, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Τάκης Σινόπουλος» κ. Ξάνθος Μαϊντάς, εκπρόσωποι σωματείων και φορέων της πόλης καθώς και πλήθος κόσμου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο