ΔΗΜΟΣ ΝΦ-ΝΧΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

Η επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

Με την φαντασμαγορική φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πάρκο Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων στην καρδιά της πόλης, ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για το φετινό Δεκέμβριο, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Την αντίστροφη μέτρηση, μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό,  έκανε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Το εορταστικό πρόγραμμα ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα με την ξεχωριστή χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, υπό την διεύθυνση της μαέστρου Μ. Κάτσαρη.

Ακολούθησε μία μοναδική συναυλία με το γνωστό νεανικό συγκρότημα Prestige the band, το οποίο και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Μικροί και μεγάλοι εκτός από τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και το ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων!

Εκεί φυσικά ήταν και ο Άγιος Βασίλης, όπου καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης ετοίμαζε και μοίραζε δωρεάν ζαχαρωτά σε όλα τα παιδιά!

Αξιοσημείωτη επίσης η παρουσία των εθελοντών/εθελοντριών του πολυδύναμου κέντρου προσφύγων Αθήνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπου στο εορταστικά διακοσμημένο τραπεζάκι τους διένειμαν ενημερωτικό υλικό σχετικό με τις δράσεις του ΕΕΣ, παρουσιάζοντας παράλληλα όμορφες χειροποίητες κατασκευές από την ομάδα γυναικών και την ομάδα εφήβων.

Χρόνια Πολλά Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα!

Και του χρόνου με υγεία!!

Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου στο: www.dimosfx.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο