ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

H τοποθέτηση του Γ. Βούρου για τις υπέρογκες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη από τη νέα διοίκηση του Δήμου!

H τοποθέτηση του Γ. Βούρου για τις υπέρογκες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη από τη νέα διοίκηση του Δήμου!

Σοκ και δέος»… προκαλούν οι αυξήσεις στα Δημοτικά Τέλη για το 2024 που εισηγήθηκε η νέα διοίκηση του κ. Τομπούλογλου, και εν τέλει ψήφισε την Τετάρτη 24/01 στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Πρόκειται για αυξήσεις της τάξεως του 77% στα νοικοκυριά (στις οικίες από 0,90€ / τμ στα 1,59€ / τμ), αυξήσεις 50% στους επαγγελματικούς χώρους (συγκεκριμένα από 3,50€ / τμ στα 5,25€ / τμ) και 64% στους χώρους εστίασης, μεζεδοπωλεία, καφενεία, ζαχαροπλαστεία, καφέ, μπαρ κλ.π. (συγκεκριμένα από 3,82 € / τμ στα 6,25€ / τμ).

Αντίστοιχα μεγάλες αυξήσεις ψηφίστηκαν από τη νέα διοίκηση της Συμπαράταξης Τομπούλογλου – Παπαλουκά και στα τέλη του δημοτικού κοιμητηρίου που σε ορισμένες κατηγορίες, ξεπερνούν και εκεί 50, το 60 ακόμη και το 70%!

Η νέα διοίκηση δεν περιορίστηκε στα παραπάνω, αλλά πέραν αυτών εισηγήθηκε και ψήφισε αύξηση 25% και όσον αφορά τον δημοτικό φόρο (Φ.Η.Χ.), ο οποίος από τα 0,31 € / τμ πλέον ανεβαίνει στα 0,39 € / τμ.

Μπορείτε να δείτε την τοποθέτηση του π. Δημάρχου και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Γιάννη Βούρου στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας:

https://m.youtube.com/watch?v=t6UzVroaXw4&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fpolitonpoliteia.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Μετάβαση στο περιεχόμενο