ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Γυναικείο Ποδόσφαιρο Τελικός Κυπέλλου: Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση ΑΕΚ ΠΑΟΚ

Γυναικείο Ποδόσφαιρο Τελικός Κυπέλλου: Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση ΑΕΚ ΠΑΟΚ

Έφθασε η ιστορική στιγμή για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, η οποία για πρώτη φορά στη -σύντομη- ιστορία της, θα παίξει στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Η «Ένωση», στην πρώτη της σεζόν στα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας, θα αντιμετωπίσει (22/05, 16:00) τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι Action 24.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ LIVE ΕΔΩ

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής αθλήτριες: Κοτσιμπέλι, Πινέδα, Βέρα, Ασπραδάκη, Ίβιτς, Καπνίση, Κόλλια, Μάρκου, Μπαρτζακλή, Νίκα, Ντζάνη, Παυλοπούλου, Στεφάτου, Τζουτζουράκη, Τριβυζάκη, Τσελέντη, Χατζηνικολάου, Χατζηχαριστού.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κωτσοβός δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για εμάς! Ο θεσμός του Κυπέλλου έχει επιστρέψει και θέλουμε να δώσουμε έναν ακόμη τίτλο στον σύλλογό μας. Όπως όλοι ξέρουμε ένας Τελικός είναι ένας δύσκολος αγώνας, γιατί έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Πόσο μάλλον, όταν αντιμετωπίζεις την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα, καθώς και τα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων. Ωστόσο, οι παίκτριες της ομάδας μας έχουν δείξει μέσα στο γήπεδο ότι έχουν τα στοιχεία εκείνα του χαρακτήρα, αλλά και το ταλέντο για να κερδίσουν ένα τέτοιο παιχνίδι. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς, με σεβασμό απ’ όλους και εντός, αλλά και εκτός γηπέδου».

Οι εορτάζουσες, Ελένη Στεφάτου και Ελένη Τσελέντη μίλησαν στο aek.gr, για τον αυριανό Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα είπαν:

Ελένη Στεφάτου: «Ο αυριανός Τελικός είναι μία σημαντική στιγμή για την ομάδα μας, καθώς στην πρώτη μας σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, βρισκόμαστε ήδη στα τελικά του θεσμού. Θα δώσουμε το 101% του εαυτού μας και όλη μας την ενέργεια, για το καλύτερο δυνατό. Όλες μαζί ενωμένες, σαν μία γροθιά, είμαστε έτοιμες, ενωμένες και προετοιμασμένες για τον Τελικό. Θέλω να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, που μας υποδέχθηκε στον Βόλο και μας εμψύχωσε. Υποσχόμαστε θα δώσουμε και τη ψυχή μας για το Κύπελλο».

Ελένη Τσελέντη: «Ο Τελικός Κυπέλλου είναι αυτός που έχουμε στο μυαλό μας τόσο καιρό και προετοιμαζόμαστε. Τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά, είμαστε έτοιμες να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι το τελευταίο εμπόδιο που χρειάζεται να περάσουμε για να στεφθούμε Κυπελλούχες. Η ομάδα μας είναι συγκεντρωμένη και μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε συνθήκη που θα προκύψει στον αγώνα. Θα θέλαμε πολύ όλους τους φιλάθλους μας στο γήπεδο για να μας στηρίξουν. Ελπίζω να παίξουμε έναν φαντασμαγορικό τελικό, διαφήμιση του ποδοσφαίρου γυναικών και η καλύτερη ομάδα να κερδίσει. Το πιστεύουμε πολύ».

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο