ΔΗΜΟΣ ΝΦ-ΝΧΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γιάννης Βούρος: «Καλά τα λόγια…, καλύτερες οι πράξεις»! 

Στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης των συμπολιτών μας για την πορεία σημαντικών έργων στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, που ξεκίνησαν και υλοποιούνται από την σημερινή δημοτική αρχή, εστιάζουμε σε τρία (3) από αυτά.

Συγκεκριμένα:

– Ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 οι εργασίες για την αποκατάσταση των μεγάλων προβλημάτων στον αύλειο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας (έργο που ανέμενε η σχολική μας κοινότητα για περισσότερα από 10 χρόνια).

– Προχωρούν και βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσής τους, τα έργα σχετικά με την εφαρμογή του προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης,  στο 3ο Δημοτικό σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας (έργα βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας, εργασίες θερμοϋγρομονώσεων στις τοιχοποιίες των σχολείων κα).

– Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν επίσης τα έργα για την κατασκευή του νέου παιδικού/βρεφονηπιακού σταθμού επί των οδών Καμπούργογλου & Πλαστήρα. Ένα ακόμη μεγάλο έργο στην πόλη μας, που δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την γόνιμη συνεργασία της σημερινής Δημοτικής Αρχής Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και της Ι. Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ανέφερε σχετικά: «Με ικανοποίηση βλέπουμε πως σταδιακά, και παρά τα αναχώματα και τις δυσκολίες που ανέκυψαν κατά την διάρκεια αυτών των 3,5 πρώτων ετών της θητείας μας, ολοκληρώνονται τα περισσότερα από αυτά για τα οποία δεσμευθήκαμε το 2019, ενώπιον των συνδημοτών μας. Μεγάλες ή μικρότερες παρεμβάσεις που είχε ανάγκη η πόλη μας εδώ και χρόνια. Φυσικά δεν επαναπαυόμαστε. Παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά τις εργασίες, συνεχίζουμε την εντατική δουλειά σε κάθε τομέα της αρμοδιότητάς μας. Καθώς όπως συνηθίζω να λέω, καλά τα λόγια…, καλύτερες όμως οι πράξεις».

Διαβάστε σχετικά και εδώ: www.dimosfx.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο