ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Για τη δολοφονία του νεαρού φιλάθλου της ΑΕΚ από φασίστες χούλιγκαν

Για τη δολοφονία του νεαρού φιλάθλου της ΑΕΚ από φασίστες χούλιγκαν

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήριά  στην οικογένεια και τους φίλους του αδικοχαμένου νεαρού φιλάθλου της ΑΕΚ.Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης που αφήνει ομάδες φασιστών και χούλιγκαν, Κροάτες, Έλληνες και άλλους, να μετατρέπουν το κέντρο της πόλης σε πεδίο μάχης, βάζοντας σε τεράστιο κίνδυνο όχι μόνο  φιλάθλους αλλά και κατοίκους,  οικογένειες με παιδιά και περαστικούς.

Κατά τα άλλα το κράτος ξέρει να στέλνει δυνάμεις καταστολής να φυλάνε τις αναπλάσεις του κ Μπακογιάννη, να σπάνε πόρτες λαϊκών σπιτιών για να επιβάλλουν πλειστηριασμούς, να χτυπάνε  απεργούς.

Επισημαίνουμε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση έχει επανειλημμένα ζητήσει na τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο θέμα για  τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από την λειτουργία του γηπέδου, τους κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία κατοίκων και επισκεπτών και την προστασία της λαϊκής περιουσίας, του άλσους, του δημόσιου χώρου. Η συζήτηση αυτή  παραμένει σε εκκρεμότητα από τον Οκτώβριο του 2022 με ευθύνη της  Δημοτικής Αρχής ΠΑΣΟΚ-ΝΔ του κ. Βούρου

Η αυτονόητη παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων πρέπει να συνοδευτεί και από την απόδοση ευθυνών σε όλους όσους προετοίμασαν και δημιούργησαν τις συνθήκες για το έγκλημα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο