ΔΗΜΟΣ ΝΦ-ΝΧΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γ. Βούρος: «Μία ακόμη δέσμευσή μας γίνεται πράξη – υπογειοποιημένοι κάδοι στις γειτονιές της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας»!

Γ. Βούρος: «Μία ακόμη δέσμευσή μας γίνεται πράξη – υπογειοποιημένοι κάδοι στις γειτονιές της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας»!

Μετά την απόφαση 61/2023 της 09/08/2023 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο τελικό του στάδιο βρίσκεται πλέον το έργο εγκατάστασης σε δημόσιους – κοινόχρηστους χώρους εξοπλισμού (υπογειοποιημένοι κάδοι), για την προώθηση της «διαλογής στην πηγή και την ανακύκλωση».

Η εγκατάσταση 12 συστημάτων υπόγειας αποθήκευσης (24 υπόγειων κάδων) σε σημεία της πόλης μας, αποτελεί μια σημαντική παρέμβαση στον τομέα της καθαριότητας και διαχείρισης απορριμμάτων η οποία συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, στην αισθητική βελτίωση των γειτονιών μας και στην υγειονομική προστασία τους.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μία ακόμη δέσμευσή μας προς τους πολίτες που γίνεται πράξη. Με την υπ’ αριθμ.  12098/2023 προγραμματική μας σύμβαση με τον ΕΔΣΝΑ και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην διαχείριση των απορριμμάτων αλλά και των δράσεων ανακύκλωσης στην πόλη μας. Ξεκινήσαμε με τους καφέ κάδους βιο-αποβλήτων το 2021, συνεχίσαμε με τους μωβ κάδους, τα “σπιτάκια ανακύκλωσης”, και τώρα με την τοποθέτηση υπογειοποιημένων / βυθιζόμενων κάδων. Μία συνολική παρέμβαση που πρόκειται να ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες και εντός του 2023 με την τοποθέτηση επτά (7) έξυπνων – πράσινων νησίδων σε συνοικίες της όμορφης πόλης μας. Συνεχίζουμε την δουλειά, υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας, αναβαθμίζουμε με κάθε τρόπο την ποιότητα ζωής στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα».

Μετάβαση στο περιεχόμενο