ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τα νεκρά διαστήματα στοίχησαν στη ΦΕΑ | Κέρδος η εμφάνιση του Παύλου Χατζή

Τα νεκρά διαστήματα στοίχησαν στη ΦΕΑ | Κέρδος η εμφάνιση του Παύλου Χατζή

Μία ήττα με ίδια χαρακτηριστικά όπως σε προηγούμενους αγώνες γνώρισε η ΦΕΑ, ουσιαστικά πληρώνοντας τα αγωνιστικά νεκρά διαστήματα που παρουσίασε. Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της National League 1, o Πανελευσινιακός επικράτησε με σκορ 73-62 με την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας να κρατάει από το παιχνίδι του Σαββάτου 20/1 το πάθος και τη διάθεση που έδειξαν και πάλι οι παίκτες της και με μεγάλο κέρδος την εμπειρία που αποκομίζουν.

Εάν δεν υπήρχαν εκείνα τα κενά στην απόδοση τότε δίχως άλλο οι “κυανόλευκοι” του Τάσου Τάσιου θα μπορούσαν να διεκδικήσουν πολλά περισσότερα όχι μόνο από αυτό το παιχνίδι, αλλά κι από πολλά άλλα που έχουν χάσει εξαιτίας αυτών των μικρών λεπτομερειών.

Εκείνο βέβαια που κρατάει περισσότερο από όλα το προπονητικό επιτελείο ήταν η προσπάθεια που έδειξαν οι καλαθοσφαιριστές επιδιώκοντας να εφαρμόσουν κατά γράμμα τα συστήματα και πολλές φορές αυτά ανάγκασαν τους γηπεδούχους να… ζοριστούν! Ένα από τα μεγάλα κέρδη ήταν η εντυπωσιακή εμφάνιση του Παύλου Χατζή, που τελείωσε το ματς με 17 πόντους, 5 εύστοχα τρίποντα κι ένα κόψιμο που έδειξε έτσι ότι μπορεί να αποτελέσει μία ακόμη λύση στα χέρια του προπονητή του, ενώ σταθερές αξίες παρέμειναν οι Γιάννης Κρητικός και Γιώργος Δρίτσας, δίχως αυτό πάντως να σημαίνει ότι υστέρησαν όσοι πάτησαν παρκέ… Κάτι που φάνηκε όσες φορές οι “σταχυοφόροι” του Νίκου Βούλγαρη κατάφεραν να χτίσουν διαφορές τις οποίες η ΦΕΑ ροκάνιζε χάρη στη διάθεση που έβγαζε.

Οι Φιλαδελφειώτες στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό του επόμενου Σαββάτου (27/1) κόντρα στην Δάφνη στο “Απόστολος Κόντος”, εκεί που θα αναζητηθεί ο τρόπος για να περιοριστούν τα νεκρά διαστήματα για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί μέχρι το τέλος του φετινού μαραθωνίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κιουλάφας, Βελέντζας, Πολάτογλου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-21, 45-35 (ημίχρονο), 59-47, 73-62.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ (Νικ. Βούλγαρης): Γράψας, Μανιάς 4, Ντακούλιας 5, Μανωλάτος 7 (1), Κρασάκης 7, Σταμέλος 7 (1), Πρόφκα 13, Κουτσοδήμος, Γραμματικός 6, Μακρής 10, Αρέστης 4, Μαγιντόμπε 10 (2).

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Αν. Τάσιος): Μανιάς 2, Χατζής 17 (5), Καρλής, Τρίχας 6 (1), Μαρρής 6 (2), Κρητικός 17 (1), Δρίτσας 12 (2), Βασιλακάκης 2, Ματσίρας, Φεσσάρας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο