ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" (OPAP ARENA)ΝΕΑ ΑΕΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσκεψη στην Opap Arena και σε αλλα γήπεδα της Super League για τα συστήματα ασφαλείας

Επίσκεψη στην Opap Arena και σε αλλα γήπεδα της Super League για τα συστήματα ασφαλείας

Ξεκίνησαν οι επισκέψεις στα γήπεδα της Super League, για τη δρομολόγηση της εναρμόνισής τους με τις νέες προδιαγραφές των συστημάτων ηλεκτρονικής εποπτείας (σ.σ. κάμερες) και ταυτοποίησης εισόδου θεατών, όπως προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, στη συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της Super League 1, Μηνά Λυσάνδρου.

Στο πλαίσιο αυτό, μεικτά τεχνικά κλιμάκια με επικεφαλής τους γενικούς γραμματείς Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, Δημόσιας Τάξης, Μάνο Λογοθέτη, και Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο, επισκέφθηκαν τα γήπεδα «Γεώργιος Καραϊσκάκης», «OPAP Arena» και «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων ενημέρωσαν τους υπευθύνους σχετικά με τις νέες διατάξεις για τις κάμερες και συγκεκριμένα τις ζώνες που πρέπει να καλύπτουν με βάση τις συστάσεις της Σύμβασης Saint Denis του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Ασφάλεια, Προστασία και Εξυπηρέτηση θεατών, καθώς και τις προδιαγραφές ευκρίνειας εικόνας ανά ζώνη, ακολουθώντας τις συστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στη βάση Ευρωπαϊκών Προτύπων.

Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα γήπεδα της Super League και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός δέκα ημερών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο