ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Καλογρέζας

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Καλογρέζας

Σε έναν κόσμο που αντιμετωπίζει προκλήσεις όπως οι συγκρούσεις, η φτώχεια, η αλλαγή του κλίματος και η ανισότητα των φύλλων, Ο Προσκοπισμός συνεχίζει να αποτελεί ένα εποικοδομητικό αντίβαρο, ενδυναμώνοντας τους νέους να συμβάλλουν ενεργά στην εξεύρεση λύσεων σε αυτές τις παγκόσμιες προκλήσεις, δρώντας τοπικά.

Στις 22 Φεβρουαρίου γιορτάζει η μοναδική κίνηση για νέους που παραμένει αειθαλής και ελκυστική όχι μόνο γιατί αφουγκράζεται τις ανάγκες των νέων, αλλά γιατί έχει καταφέρει να μην αποτελεί για τα μέλη της απλά καθήκον ή αντικείμενο περιστασιακής ενασχόλησης και έχει γίνει ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, μιας ΖΩΗΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗΣ!

Οι Παλαιοί Πρόσκοποι Καλογρέζας συνεχίζουν με ένταση την προσπάθεια να αναβιώσουν το 5ο Σύστημα Προσκόπων Καλογρέζας, έτσι ώστε τα παιδιά μας να έχουν τη δυνατότητα επιλογής αυτού του συναρπαστικού τρόπου ζωής, από τον οποίο θα αποκομίσουν ισχυρά εφόδια και θα βιώσουν την αποτελεσματικότητα της αδελφοσύνης, της ομαδικότητας, της συνεργασίας.

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Καλογρέζας γιορτάζει την Ημέρα Σκέψης την 28η Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, στον δημοτικό κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΑΣ» [Ασκληπιού 4 (όπισθεν ΟΤΕ), Ν. Ιωνία].

Μάς καλούν να γιορτάσουμε μαζί, θα τους δώσει μεγάλη χαρά η παρουσία μας.

ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ

ΟΚΤΑΒΙΟΥ ΜΕΡΛΙΕ 23

ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ           

                                                                                   

Μετάβαση στο περιεχόμενο