ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένα άγριο περιστατικό bullying σε βάρος μαθητή σημειώθηκε στην Κρήτη

Ένα άγριο περιστατικό bullying σε βάρος μαθητή σημειώθηκε στην Κρήτη

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή – Τον έβρισαν, τον χτύπησαν και του… έβαλαν σακούλα στο κεφάλι

Τον ξυλοκόπησαν και τον εξευτέλισαν μπροστά σε όλο το σχολείο – Αποβλήθηκαν και οι τρεις δράστες της επίθεσης

Πιο συγκεκριμένα, θύμα φέρεται να υπήρξε ένας 15χρονος μαθητής της τάξης της Α’ Λυκείου στα Χανιά, όταν τρεις συμμαθητές του τον προσέγγισαν με απειλητική διάθεση με σκοπό τον ξυλοδαρμό και τον εξευτελισμό του!

Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, όλα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα (29/01), όταν παρέα τριών μαθητών του σχολείου επιτέθηκαν στον ανήλικο λεκτικά και σωματικά. Οι φερόμενοι ως δράστες αρχικά τον εξύβρισαν και στη συνέχεια του επιτέθηκαν ξυλοκοπώντας τον, ενώ το αποκορύφωμα ήταν όταν του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι, γεγονός που -πέραν της χλευαστικής διάθεσης που είχε- θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνο ακόμη και για τη σωματική του ακεραιότητα.

Ο 15χρονος μαθητής έχει βρεθεί στο στόχαστρο συμμαθητών του από την αρχή της σχολικής χρονιάς, χωρίς όμως η διεύθυνση του σχολείου να είχει κινηθεί δραστικά για να δώσει τέλος στον εφιάλτη του ανήλικου. Αποτέλεσμα της καθυστερημένης παρέμβασης ήταν ο ξυλοδαρμός του από την παρέα των τριών.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι μαθητές Α’ λυκείου σε Γενικό Λύκειο των Χανίων. Μετά το απαράδεκτο περιστατικό, στους δράστες δόθηκε διήμερη αποβολή από το σχολείο, ενώ ενημερώθηκαν αμέσως οι οικογένειές τους.

Πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο