ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Eγκαίνια παράταξης Στέφανου Γατσούλη “Σύγχρονη Πόλη”

Eγκαίνια παράταξης Στέφανου Γατσούλη “Σύγχρονη Πόλη”

O Στέφανος Γατσούλης παρουσίασε τους 73 υποψήφιους του συνδυασμού της Σύγχρονης Πόλης που θα συμμετέχουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Η παρουσίαση έγινε στον φιλόξενο χώρο του πεζόδρομου της Μυριοφύτου, στο κέντρο της πόλης μας χθες 13/9 στις 19.30 το βράδυ.

Στην ομιλία του, ο υπ. δήμαρχος  ανέτρεξε στα σημεία που ενώνουν όλους του δημότες αυτής πόλης, και ανέδειξε το όραμά του για την πόλη. Με κεντρικό σύνθημα «Σας ζητώ να με εμπιστευθείτε γιατί έχω αποδείξει πολλές φορές ότι ξέρω να νικάω στη ζωή. Άρα μπορώ να νικήσω τα εμπόδια και στον Δήμο μας», αναφέρθηκε στα προβλήματα της πόλης και στους τρόπους επίλυσης και διαχείρισης.

Η παράταξη «Σύγχρονη Πόλη», συνδυάζει σύμφωνα με τον επικεφαλής της, δύο ισχυρά πλεονεκτήματα: το όρμα και την ανανέωση. «να ξαναδούμε τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα μας, να γίνεται μια πόλη πρότυπο, που να μας αξίζει να ζούμε, που να είμαστε περήφανοι γι αυτήν».

Δίνοντας το στίγμα της δυναμικής ταυτότητας της παράταξής του, ο κ. Γατσούλης τόνισε ότι τα μέλη της αποτελούν «καθρέφτη» της πραγματικής Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και προέρχονται από τις 12 γειτονιές της. Αναφερόμενος δε. στους υποψήφιους στο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, έκανε λόγο για «μία ομάδα με εργαζόμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, καλλιτέχνες, αθλητές, ανθρώπους ενεργούς, με βιωματικό αποτύπωμα στην πόλη μας. Ανθρώπους που υπηρετούν και εκφράζουν την Κοινωνία των Πολιτών και γνωρίζουν τις δυσκολίες και τις ανάγκες της Νέας Φιλαδέλφειας. Μία ομάδα γεμάτη διάθεση να συνεισφέρει στην πόλη μας με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό».

Αναφέρθηκε στους 8 άξονες που αποτελεί το πρόγραμμά του και που στις επόμενες μέρες θα βρίσκεται σε κάθε πόρτα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

«Οι οκτώ αυτοί άξονες είναι πρώτον η ανθρώπινη πόλη, δεύτερον η προσβάσιμη πόλη, τρίτον η πράσινη πόλη, τέταρτον οι πόλη που σέβεται όσους εργάζονται σε αυτήν, πέμπτον η έξυπνη πόλη, έκτον η καθαρή πόλη, έβδομον η πόλη του πολιτισμού και όγδοον η πόλη του αθλητισμού».

«Καλή μας αρχή! Αυτή η ομάδα, είναι η ομάδα της νίκης!»

Μετάβαση στο περιεχόμενο