ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δυο προσθήκες για το τμήμα Futsal της ΑΕΚ

Δυο προσθήκες για το τμήμα Futsal της ΑΕΚ

Δυο προσθήκες για το τμήμα Futsal της ΑΕΚ. Ο Λαουτάρο Αγκουστίν Πάις και ο Μπράιαν Άριελ Πάις εντάσσονται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου.

Δυο προσθήκες για το τμήμα Futsal της ΑΕΚ

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λαουτάρο Αγκουστίν Πάις. Ο 23χρονος (08/01/2000) διεθνής Αργεντινός άσσος υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου.

Ο Λαουτάρο Αγκουστίν Πάις αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους αθλητές σάλας της Αργεντινής. Έχει φορέσει τη φανέλα της ιστορικής Ρασίνγκ, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο πήρε μεταγραφή για την πορτογαλική Αζεμέι.

Είναι διεθνής με την Εθνική Αργεντινής από το 2020.

Λαουτάρο, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπράιαν Άριελ Πάις. Ο 23χρονος (17/03/2000) διεθνής Αργεντίνος πλάγιος επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου.

Ο Μπράιαν Άριελ Πάις αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα του αργεντίνικου ποδόσφαιρου σάλας, φορώντας μεταξύ άλλων τη φανέλα της Ρασίνγκ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή για την πορτογαλική Αζεμέι.

Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής, στην οποία κλήθηκε σε πολύ μικρή ηλικία.

Μπράιαν, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


Μετάβαση στο περιεχόμενο