ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δύο ημέρες γεμάτες ζωντάνια, νιάτα και ρυθμό στο 31ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Δύο ημέρες γεμάτες ζωντάνια, νιάτα και ρυθμό στο 31ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Νίκος Μπάμπαλος: «Υπερήφανοι για τα παιδιά μας, υπερήφανοι για ακόμα μια επιτυχημένη διοργάνωση της θρυλικής Γυμναστράδας»

Δύο ημέρες γεμάτες αθλητισμό, νιάτα και ρυθμό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για να παρακολουθήσουν το φετινό Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους που, αισίως, για 31η χρονιά διοργάνωσε ο Δήμος. Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους, σωματεία, σχολεία της Αττικής παρουσίασαν 74 προγράμματα γυμναστικής και χορού εμπνευσμένα από επίκαιρα, κοινωνικά θέματα όπως το μπούλινγκ, η έμφυλη βία καθώς το Περιβάλλον, που ήταν άλλωστε και το βασικό θέμα της φετινής διοργάνωσης.

Πολλαπλάσιοι βρέθηκαν στις κερκίδες: υπερήφανοι γονείς που έδωσαν το παρών στο Κλειστό για να καμαρώσουν τα παιδιά τους αλλά και απλοί φίλοι της γυμναστικής, καθώς το Φεστιβάλ του Δήμου, η θρυλική Γυμναστράδα, παραδοσιακά δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις ομάδες, έμπειρες και νέες, να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους στο κοινό δίχως το άγχος της νίκης.

«Στη λήξη μιας ακόμα Γυμναστράδας, ενός ακόμα επιτυχημένου Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, θέλω να ευχαριστήσω τα εκατοντάδες παιδιά, μικρά αλλά και… μεγάλα, που πέρασαν από το ταπί του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου μας και γέμισαν το Σαββατοκύριακο με αθλητισμό, ρυθμό, κέφι και ζωντάνια. Επίσης τους συνεργάτες μου στο Τμήμα Αθλητισμού αλλά και σε όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που βοήθησαν και στη φετινή διοργάνωση. Ραντεβού του χρόνου στην 32η πλέον διοργάνωση. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο