ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος ΝΦ-ΝΧ: Αποστολή Αγάπης για τα παιδιά στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Δήμος ΝΦ-ΝΧ: Αποστολή Αγάπης για τα παιδιά στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Η ενημέρωση

Τη Μ. Τρίτη 30/4/24 πραγματοποιήθηκε η κοινή δράση των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων των Δήμων Κορυδαλλού, Ζωγράφου και Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας όπου και συγκεντρώθηκαν λαμπάδες, σοκολατένια αυγά και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σόφια».

Η παράδοση των δώρων έγινε στην Κοινωνική Υπηρεσία του νοσοκομείου.

Τον Δήμο Ζωγράφου εκπροσώπησαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ρένα Αγγελακοπούλου και η υπεύθυνη Κ.Η.Φ.Η. κ. Ιωάννα Τσιτσιούρη. Τον δήμο Κορυδαλλού εκπροσώπησαν η υπεύθυνη Κ.Η.Φ.Η. κ. Καλομοίρα Γαλανού και ο κοινωνικός φροντιστής πρόνοιας, κ. Ντάνιελ Χατζής. Ο Δήμος μας εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Α.με.Α. κ. Μανώλη Διαγουμά, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Προαγωγής & Πρόληψης της Δημόσιας Υγείας, κ. Γιώργο Κελλίδη και τον υπεύθυνο Κ.Η.Φ.Η. κ. Δημήτρη Τσερπέλη.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όσα παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σόφια», ελπίζοντας στην προσφορά μίας νότας αισιοδοξίας με τα δώρα που θα τα συντροφεύσουν κατά την παραμονή τους εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο