ΔΗΜΟΣ ΝΦ-ΝΧΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος ΝΦ-ΝΧ: Αποχαιρετούμε το 2023 με δρώμενα για όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους, στην κεντρική πλατεία του Δήμου μας (π. Πατριάρχου), την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023 στις 11.30 το πρωί

ΔήμοςΝΦ-ΝΧ: Αποχαιρετούμε το 2023 με δρώμενα για όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους, στην κεντρική πλατεία του Δήμου μας (π. Πατριάρχου), την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023 στις 11.30 το πρωί

Η ανάρτηση του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

📍 «Αρχιμηνιά και Αρχιχρονιά»! 🎅🎅🎅

🔶 Αποχαιρετούμε το 2023 με δρώμενα για όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους, στην κεντρική πλατεία του Δήμου μας (π. Πατριάρχου), την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023 στις 11.30 το πρωί.

🔹 Ξεκινάμε με εορταστικές μελωδίες από την ξεχωριστή χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας ενώ ακολουθούν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα της Καππαδοκίας από τον Σύνδεσμο Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας “ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ”.

🔶“Αρχή κάλαντα κι αρχή του χρόνου, πάντα κάλαντα, πάντα του χρόνου”, από τον Σύλλογο Ποντίων Νέας Φιλαδέλφεια «Δημήτριος Υψηλάντης» με λύρα και νταούλι ενώ η μαθητική χορωδία του Γυμνασίου Ν. Χαλκηδόνας & του 59ου Γυμνασίου Αθηνών θα πάρει τα ηνία του μουσικού προγράμματος.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σ. Χατζηαβραμίδης με τους μουσικούς του θα αναλάβει την διασκέδαση των παρευρισκόμενων με γνωστά τραγούδια ανεβάζοντας το κέφι.

🔹 Παράλληλα στις 11.30 ένα συμμετοχικό Christmas Magic Bubble Show, με σαπουνόφουσκες, για να φτιάξει ακόμη περισσότερο την διάθεση των μικρών μας φίλων, φέρνοντας χαρά και πολλά παιδικά χαμόγελα.

Ο Αϊ Βασίλης θα είναι φυσικά εκεί, στο σπίτι του και θα περιμένει να φωτογραφηθεί με όλους. Δώρο αναμνηστική φωτογραφία.

🟡 Το βράδυ, την ώρα αλλαγής του χρόνου, η πόλη υποδέχεται το 2024 με ένα υπέροχο show πυροτεχνημάτων. 🎆🎆🎆🎆

2024 ευχές για καλή χρονιά σε όλες και όλους!

#ΝέαΦιλαδέλφεια#ΝέαΧαλκηδόνα#NeaFiladelfeia#NeaHalkidona

Μετάβαση στο περιεχόμενο