ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος ΝΦ-ΝΧ: Ανακοίνωση διοργάνωσης καρναβαλικής παρέλασης την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 17/3/2024 στη Λεωφόρο Δεκελείας

Δήμος ΝΦ-ΝΧ: Ανακοίνωση διοργάνωσης καρναβαλικής παρέλασης την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 17/3/2024 στη Λεωφόρο Δεκελείας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ανακοινώνει τη διοργάνωση καρναβαλικής παρέλασης την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 17 Μαρτίου 2024 στη Λεωφόρο Δεκελείας.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη με ιδιαίτερη χαρά επιθυμεί να δημιουργήσει θεματική ομάδα με τίτλο «Οι λογοτεχνικοί ήρωες ξεπηδούν από τα βιβλία και πάνε παρέλαση»! Ήρθε η ώρα ο Χάρυ Πότερ και η Πίπη Φακιδομύτη να συναντήσει τον Σέρλοκ Χολμς και τον Φρανκενστάιν! Μεταμφιεστείτε στους αγαπημένους σας λογοτεχνικούς ήρωες και ελάτε να διασκεδάσουμε με μουσική και χορό! Η ομάδα της Βιβλιοθήκης θα φέρει πλακάτ με την επωνυμία της και αυτοσχέδιο γαϊτανάκι γιατί μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης θα ακολουθήσει το χορευτικό αποκριάτικο έθιμο «Γαϊτανάκι».

Στο τέλος της παρέλασης θα απονεμηθούν τέσσερα βραβεία: Βραβείο κωμικής αμφίεσης, Βραβείο καλλιτεχνικής αμφίεσης, Βραβείο λαβοροκατασκευής, Βραβείο μακιγιάζ.
Όσες και όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ομάδα της Βιβλιοθήκης μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο e-mail (library@dimosfx.gr) και στο τηλέφωνο (210-2582466) μέχρι την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.
Στοιχεία συμμετοχής:
Ονοματεπώνυμο:
Τηλέφωνο:
e-mail:
Ήρωας/ηρωίδα:
Ηλικία (μόνο για τα παιδιά):
Σημείωση: Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από μεταμφιεσμένους ενήλικες (άνω των 22 ετών) σύμφωνα με το θέμα της ομάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο