ΔΗΜΟΣ ΝΦ-ΝΧΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Πολιτιστικός Σεπτέμβρης – Μνήμες Μικράς Ασίας 2023

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Πολιτιστικός Σεπτέμβρης – Μνήμες Μικράς Ασίας 2023

Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε τον δεύτερο κύκλο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει για το 2023 ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Είκοσι ακόμη ξεχωριστές βραδιές για όλες τις συμπολίτισσές μας, για όλους τους συμπολίτες μας. Είκοσι ακόμη βραδιές ψυχαγωγίας, διασκέδασης αλλά και μνήμης.  

Ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα υψηλής ποιότητας, με θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, βραδιές βιβλίου, παραδοσιακούς χορούς και ξεχωριστές συναυλίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Το πρόγραμμα Πολιτιστικός Σεπτέμβρης – Μνήμες Μικράς Ασίας 2023 σχεδιάστηκε από τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής, σε συνεργασία με την διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας και φυσικά από το τμήμα πολιτισμού, με πολύ μεράκι και με την προσδοκία να ομορφύνει τα βράδια μας, να αλλάξει την διάθεσή μας.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα από την πρώτη του Σεπτέμβρη μέχρι και την πρώτη μέρα του Οκτώβρη.

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Κατά την διάρκεια της θητείας μας και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε σε αυτήν μας την πορεία, περισσότερες από 200 εκδηλώσεις, περισσότερες από 200 δωρεάν βραδιές πολιτισμού, με θέατρο, κινηματογράφο, συναυλίες, διοργανώθηκαν με εξαιρετική επιτυχία σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

Αυτός είναι ο στόχος μας και για τον φετινό Σεπτέμβρη. Σε αγαστή συνεργασία και σε κοινό βηματισμό με τον πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. και όλα τα στελέχη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας, με τα στελέχη του Π.Π.Ι.Ε.Δ., και φυσικά με τους υπεύθυνους του τμήματος Πολιτισμού του Δήμου μας,  καταρτίσαμε ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα καλύπτει στο μέγιστο δυνατό βαθμό την ανάγκη όλων μας, για ψυχαγωγία αλλά και χαλάρωση από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Με ιδιαίτερη χαρά και με το πιο όμορφο χαμόγελό μας, σας περιμένουμε λοιπόν στην όμορφη πόλη μας, στο αγαπημένο μας άλσος, στον ξεχωριστό Πολυχώρο Δροσίνη, στο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ., στο Πάρκο “Γ. Αποστολάκης”.

Στηρίζουμε έτσι και φέτος την καλλιτεχνική δημιουργία, αναδεικνύουμε τους ιδιαίτερους χώρους πολιτισμού του Δήμου μας, καθιστούμε την πόλη μας πόλο έλξης για τους κατοίκους όλης της Αττικής!

αναφέρει στο μήνυμά του προς τους πολίτες ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Παρασκευή 01η Σεπτέμβρη στις 9 το βράδυ, με την συναυλία του μοναδικού Σταμάτη Κραουνάκη, στην λίμνη του άλσους μας.

Η είσοδος και σε αυτό τον κύκλο των εκδηλώσεων θα είναι ελεύθερη και δωρεάν!Αναλυτικά το πρόγραμμα και εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο