ΜΠΑΣΚΕΤΝΕΑ ΑΕΚ

DAVIS CUP 2024: Η ώρα της κλήρωσης για τη συνάντηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία

DAVIS CUP 2024: Η ώρα της κλήρωσης για τη συνάντηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κρίσιμη συνάντηση της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο τη Ρουμανία για τα play-offs του World Group 1 του DavisCup, που θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, την έδρα της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου.

Σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στις 15.30 θα διενεργηθεί η κλήρωση της συνάντησης στο κορτ του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων και θα ακολουθήσουν αρχικώς η συνέντευξη Τύπου της Ρουμανίας και εν συνεχεία της Ελλάδας.

Υπενθυμίζουμε πως η πλήρης σύνθεση της Εθνικής Ομάδας έχει ως εξής: Στέφανος Τσιτσιπάς, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Γιάννης Ξυλάς, Αριστοτέλης Θάνος και Μιχάλης Περβολαράκης. Αρχηγός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και κάπτεν ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Την πρώτη ημέρα της συνάντησης, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα των αγώνων θα αρχίσει στις 16.00, ενώ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η ώρα έναρξης προγραμματίστηκε για τις 12.00 το μεσημέρι.

Τα ημερήσια εισιτήρια ορίστηκαν σε 10€, 15€, 30€ και 50€, διαχωρισμένα σε τέσσερις ζώνες. Η πώλησή τους συνεχίζεται από το https://www.more.com/sports/davis-cup-1/

Οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από την COSMOTE TV, Official Broadcaster της διοργάνωσης.

Η Εθνική μας ομάδα και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΟΑ ευχαριστούν την ITF και όλους όσοι υποστηρίζουν τη διοργάνωση.

Η ΕΦΟΑ θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όλους τους Χορηγούς του DAVIS CUP 2024, που είναι οι εξής:

Η αυτοκινητοβιομηχανία VW (Εθνικός Χορηγός), ο τραπεζικός διεθνής κολοσσός UBS (Εθνικός Χορηγός DAVIS CUP 2024), η FILA (Επίσημος Υποστηρικτής Ρουχισμού Εθνικής), η Babolat και οι Υποστηρικτές Αvance, LΥΤΤΟS Beach Hotel, NANA Garden Beach Hotel & η εταιρία BTL Hellas για την παραχώρηση των υψηλής ποιότητας συσκευών φυσικοθεραπείας για την αποθεραπεία των αθλητών της Εθνικής.

Το Γραφείο Tύπου της Ε.Φ.Ο.Α.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας «υποδέχτηκε» τον εκ των κορυφαίων του κόσμου, Στέφανο Τσιτσιπά, στα Άνω Λιόσια, και έπαιξε μαζί του μια… παρτίδα τένις, στα «προεόρτια» του διεθνούς διημέρου της 3ης και 4ης Φεβρουαρίου 2024 💛

Η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC φιλοξενεί στο Olympic Hall την Εθνική μας Ομάδα, η οποία θ’ αντιμετωπίσει τη Ρουμανία στο πλαίσιο των Play Offs του World Group Ι του DAVIS CUP.

Την πρώτη ημέρα της συνάντησης, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα των αγώνων θα αρχίσει στις 16.00, ενώ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η ώρα έναρξης προγραμματίστηκε για τις 12.00 (το μεσημέρι).

Πώληση εισιτηρίων από το https://www.more.com/sports/davis-cup-1/

#aekbetssonbc#tsitsipas#kuzminskas#daviscup

Μετάβαση στο περιεχόμενο