ΔΗΜΟΣ ΝΦ-ΝΧΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Χρήστος Κοπελούσος: Σταθήκαμε όρθιοι στα δύσκολα – Ζητάμε την στήριξή σας για να συνεχίσουμε!

Χρήστος Κοπελούσος: Σταθήκαμε όρθιοι στα δύσκολα – Ζητάμε την στήριξή σας για να συνεχίσουμε!

Αγαπητές συμπολίτισσες,

Αγαπητοί συμπολίτες,

Όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας και οφείλω να σας πως ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό.

Τα τελευταία 4 έτη, ως Δημοτικός Σύμβουλος αλλά και ως μέλος της Δημοτικής Αρχής του Γιάννη Βούρου, προσπάθησα για μία ακόμη φορά να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών σας, να παλέψω με την δύναμη που εσείς μου δώσατε για όλα αυτά που μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας.

Για την καθαριότητα, το πράσινο, την ασφάλεια, την κοινωνική πολιτική, τον αθλητισμό και τον Πολιτισμό.

Κάναμε πολλά και σε κάθε τομέα ευθύνης μας, ίσως όχι όλα όσα θέλαμε, αλλά σίγουρα, και αυτό σας το λέω με πλήρη επίγνωση και τιμιότητα, όλα όσα μπορούσαμε.

Σε αυτή την πορεία αντιμετωπίσαμε καταστάσεις πρωτόγνωρες.

Μία υγειονομική κρίση που ουδείς ανέμενε, την ενεργειακή κρίση που είχε ως απότοκό της τις τεράστιες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος (σκεφτείτε πως μόνο από αυτό τα έξοδα του Δήμου αυξήθηκαν κατά 800 χιλιάδες ευρώ – από τις 500χιλ. περίπου στα 1,3 εκ!), με ότι αυτό συνεπάγεται για την λειτουργία ενός ΟΤΑ του μεγέθους της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, και εσχάτως της πληθωριστικής κρίσης, με αυξήσεις στα υλικά οικοδομών κοκ.

Σταθήκαμε όμως όρθιοι, και παρά… την πολλές φορές στείρα, έως εμμονική θα μπορούσα να πω αντιπολίτευση, καταφέραμε πέραν των έργων που υλοποιήσαμε όπως η αναβάθμιση του Δημοτικού Φωτισμού με νέα φωτιστικά σώματα τύπου led τελευταίας τεχνολογίας, της ενεργειακής αναβάθμισης 4 σχολείων της πόλης μας, τα συνοδά του γηπέδου της ΑΕΚ έργα, των μικρότερων ή μεγαλύτερων παρεμβάσεων από το Τεχνικό μας Συνεργείο σε κάθε γειτονιά της πόλης, να εξασφαλίσουμε χρηματοδοτήσεις από το ΥΠ.ΕΣ., την Περιφέρεια Αττικής, το Πράσινο Ταμείο αλλά και από ευρωπαϊκά προγράμματα – 17 συνολικά εγκεκριμένες προτάσεις ύψους 18εκ. ευρώ, για έργα απαραίτητα για τη Νέα Φιλαδελφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα που πρόκειται να γίνουν πράξη την τριετία 2023 -2025 αλλάζοντας σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του Δήμου μας.

Με την συσσωρευμένη εμπειρία όλων των προηγούμενων ετών και φυσικά αυτής της πρώτης θητείας μας ως Διοίκηση, με σχέδιο και πολλή δουλειά μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα.

Σε αυτό το πλαίσιο και με τις χρηματοδοτήσεις που πέτυχε ήδη να εξασφαλίσει η Δημοτική Αρχή του Γιάννη Βούρου εν όψει της ερχόμενης αυτοδιοικητικής περιόδου ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ:

– Για την κατασκευή του Νέου Κενταύρου (αναψυκτηρίου) στο χώρο πλησίον της λίμνης του αγαπημένου μας άλσους.

– Για την κατασκευή του νέου πολυχώρου – ΚΑΠΗ στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας

– Για την δημιουργία ενός σύγχρονου Πολιτιστικού Κέντρου στο χώρο του π. στρατιωτικού εργοστασίου στο πάρκο Γ. Αποστολάκης της Νέας Χαλκηδόνας.

– Για λύσεις κυκλοφορίας – μελέτες για νέους χώρους στάθμευσης

και παράλληλα θα εργαστούμε:

– για την επέκταση των δράσεων, με στόχο την πλήρη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή

– για την περαιτέρω επέκταση των δράσεων ανακύκλωσης/διακριτής συλλογής απορριμμάτων με την δημιουργία πράσινων σημείων σε κάθε γειτονιά του Δήμου

– για την ολοκληρωμένη ανάπλαση του άλσους

– για την επέκταση του προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης των σχολείων της πόλης μας

– για νέους αθλητικούς χώρους

– για την πλήρη ανακατασκευή των παιδικών χαρών σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, σε Νέα Χαλκηδόνα και Νέα Φιλαδέλφεια.

Σας κοιτώ λοιπόν στα μάτια και με το θάρρος που μου δίνει η πολύχρονη στήριξή σας, σας ζητώ την ψήφο σας στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου, έχοντας έναν και μοναδικό στόχο. Την ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ του έργου μας.

Μετά από πολλά χρόνια ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας χρειάζεται σταθερότητα, συνέχεια και συνέπεια!

Σας ευχαριστώ και πάλι όλες και όλους από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας!

Με εκτίμηση,

Χρήστος Κοπελούσος

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας &

Αντιπρόεδρος του Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο