ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΝΕΑ ΑΕΚ

Χάντμπολ Γυναικών: Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια της ΑΕΚ που επικράτησαν με 24-23 του Αθηναϊκού

Χάντμπολ Γυναικών: Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια της ΑΕΚ που επικράτησαν με 24-23 του Αθηναϊκού

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια της ΑΕΚ που επικράτησαν με 24-23 του Αθηναϊκού, εκτός έδρας για την 12η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ Γυναικών. Η ομάδα του Βύρωνα Παπαδόπουλου, έπαιξε ωραίο χάντμπολ για ένα ακόμα παιχνίδι και αυτή τη φορά ανταμείφθηκε με τους 2 βαθμούς της νίκης. Δυναμικό «παρών» από τους φίλους της ΑΕΚ στο κλειστό του Βύρωνα, που με την φωνή τους έσπρωξαν τον «δικέφαλο» στη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΚ να ανοίγει το σκορ στο 2ο λεπτό, ενώ η ομάδα του Αθηναϊκού ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα. Από εκεί και πέρα καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ, με την ΑΕΚ να παίρνει προβάδισμα με ένα γκολ (12-13) στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Με δύο γρήγορα γκολ η ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους πήρε προβάδισμα με τρία γκολ (12-15). Η ομάδα του Αθηναϊκού προσπάθησε σιγά σιγά να μειώσει και στο 22′ ισοφάρισε σε 19-19, ενώ ένα λεπτό αργότερα πήρε και το προβάδισμα (20-19). Μετά το 25′ η «Ένωση» ανέβασε ρυθμό και πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ (21-23). Η σκλήρη της άμυνα δεν άφησε την ομάδα του Αθηναϊκού να μπει στο παιχνίδι και στο τέλος η «Ένωση» πήρε τη νίκη με 23-24.

Αθηναϊκός – ΑΕΚ 23-24

Μετάβαση στο περιεχόμενο