ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας: Γενικός Γραμματέας ο Θάνος Λέκκας – Δείτε την σύνθεση του νέου 9μελούς διοικητικού συμβουλίου

Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας: Γενικός Γραμματέας ο Θάνος Λέκκας – Δείτε την σύνθεση του νέου 9μελούς διοικητικού συμβουλίου

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 διεξήχθησαν στο προπονητήριο του συλλόγου οι εκλογές για την ανάδειξη, Προέδρου, Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Η διαδικασία έγινε παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου διορισμένου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών σύμφωνα με τα όσα ορίζονται από το Καταστατικό του σωματείου και την ισχύουσα νομοθεσία.

Ακολούθως, την Παρασκευή 7 Ιουνίου έγινε η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης την συγκρότηση σε Σώμα. Η σύνθεση του νέου 9μελους Διοικητικού Συμβουλίου του Αττάλου που προέκυψε μετά την συνεδρίαση έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γιάννης Τζέλης

Αντιπρόεδρος Οργανωτικού & Αναπληρωτής Πρόεδρος: Βασίλης Γεωργιάδης

Αντιπρόεδρος Αγωνιστικού: Αχιλλέας Δραγούμης

Γεν. Γραμματέας: Θάνος Λέκκας

Ταμίας: Έφη Σαρρή

Διευθύνων Σύμβουλος Α΄ Ομάδας: Θοδωρής Καϊπάνος

Ειδικός Γραμματέας: Κατερίνα Γεωργίου

Γενικός Αρχηγός Ακαδημίας: Σπύρος Ταχίρι

Γενικός Έφορος Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού: Σταύρος Κάκος

Η ανάρτηση του Θάνου Λέκκα – Γενικός Γραμματέας

👌Με πολύ μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία του συλλόγου και κυρίως απέναντι στα 300 και πλέον παιδιά και τις οικογένειές τους που εμπιστεύονται τις ακαδημίες μας για την άθληση τους μια νέα πρόκληση ξεκινά!!

🙏Να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΔΣ Yiannis Tzelis για την πρόταση του να υπηρετήσω τον σύλλογο από την θέση του Γενικού Γραμματέα καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για την ομόφωνη αποδοχή!!

💪Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλο το Δ.Σ.

🥇Η πόλη μας και ο αθλητισμός έχουν ανάγκη από δυνατούς και δραστήριους αθλητικούς συλλόγους!

Μετάβαση στο περιεχόμενο