ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση Στέφανου Γατσούλη

Ανακοίνωση Στέφανου Γατσούλη

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώσαμε την κάθοδο στις δημοτικές εκλογές ξεκαθαρίσαμε ότι για μας η συμμετοχή αποτελεί πεδίο επίλυσης των προβλημάτων της πόλης και όχι πεδίο παραγωγής πλούτου για λογαριασμό μας.

Η πολιτική αντιπαράθεση, τόσο με τη διοίκηση, όσο και τις άλλες δυνάμεις, γίνεται επί θέσεων προγραμμάτων και ιδεών και όχι επί  ύβρεων, προσβολών και συκοφαντιών.

Είναι σαφές ότι η κυρίαρχη παρουσία της παράταξής μας, η εικόνα πολιτισμού που τη διακρίνει ενοχλεί το πολύ παλιό κατεστημένο. Αντιλαμβάνεται ότι αυτή η φορά είναι και η τελευταία του. Καταλαβαίνουμε ότι για κάποιους η συμμετοχή στα κοινά είναι όρος επιβίωσης αλλά αυτό δεν είναι η ανάγκη της κοινωνίας.

Είναι λογικό οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, μπροστά στον πανικό των αποχωρήσεων και της επικείμενης διάλυσης, να επιχειρούν με ψέματα και συκοφαντίες να στρέψουν την προσοχή αλλού, να την απομακρύνουν από την κατάρρευση τους.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι όπως δεν τους “βγήκε” και την προηγούμενη φορά, όπως δεν τους βγήκε και την προ – προηγούμενη φορά, όπως δεν τους έχει βγει σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις έως τώρα, έτσι δεν θα τους “βγει” και τώρα. Πρέπει να αρχίσουν να συνηθίζουν στην ιδέα της αποστρατείας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο