ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών – Η Πόλη της Καρδιάς μας

Ανακοίνωση Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών – Η Πόλη της Καρδιάς μας

Δελτίο Τύπου-Ανακοίνωση

Έχουμε εντόνως ενοχληθεί από κατάφορα συκοφαντικές, ψευδείς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο συντάκτης τους, με ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook, μας κατηγορεί δημοσίως ότι δήθεν κόψαμε δέντρο επί του πεζοδρομίου στο εκλογικό μας κέντρο, όπου πραγματοποιούνται οι απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης ενόψει της έναρξης λειτουργίας του.

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι κατόπιν έρευνας που κάναμε, μάθαμε πως για το εν λόγω δέντρο είχε υποβληθεί αίτηση κοπής λόγω επικινδυνότητας από τον Ν.Α., κάτοικο της οδού Περικλή Χατζηγεωργίου 2, Νέα Φιλαδέλφεια, πριν τα Χριστούγεννα του 2022, όταν η παράταξη μας ούτε καν είχε κατά νου να ενοικιάσει το διπλανό από την κατοικία του αιτούντος οίκημα. Η αίτηση, απ’ ό,τι πληροφορηθήκαμε, είχε εξεταστεί αρμοδίως από τους γεωπόνους του Δήμου, ακολουθήθηκαν οι διαδικασίες που ακολουθούνται σε αυτές τις περιπτώσεις και κόπηκε από τους εργαζόμενους της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου στις 10/02/2023. Μάλιστα υπάρχει φωτογραφικό υλικό από την κοπή του δέντρου. Το φωτογραφικό υλικό αυτό περιήλθε στην κατοχή μας από τον Ν.Α. για κάθε νόμιμη χρήση.

Για εμάς η οικολογία και προστασία του πρασίνου αποτελούν προτεραιότητες και σε καμία περίπτωση δεν θα συναινούσαμε σε οποιαδήποτε αυθαίρετη και παράνομη κοπή δέντρου στο Δήμο μας.

Σας ενημερώνουμε, τέλος, ότι πρόκειται να υποβληθεί μήνυση άμεσα στον συντάκτη αλλά και σε όσους υποστήριξαν μέσω σχολίων και διακίνησαν το ψευδές και συκοφαντικό αυτό δημοσίευμα. Είναι σαφές ότι συγκεκριμένες παρατάξεις-συγκοινωνούντα δοχεία έχουν θορυβηθεί από τη μεγάλη δυναμική της συμπαράταξης μας και χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα προκειμένου να πλήξουν και να δυσφημίσουν τη μοναδική δημοτική κίνηση που αποτελεί ελπίδα αλλαγής της ζοφερής κατάστασης της πόλης μας.

Για την Συμπαράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η Πόλη της Καρδιάς μας»,

Ο επικεφαλής

Χάρης Τομπουλογλου

Νεότερη ενημέρωση:

Ο συντάκτης στον πανικό του, αφού αντιλήφθηκε ότι θα έχει νομικές συνέπειες, διέγραψε τις ψευδείς αναρτήσεις και κατέβασε τον λογαριασμό του στο Facebook. Όμως τα ηλεκτρονικά ίχνη μένουν και η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της.

Τηλ.Επικ.: 2102776548, 6945541415

Mail: tobouloglouharry@gmail.com 

Διεύθυνση: Σκρα 7 Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ 14342

Μετάβαση στο περιεχόμενο