ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ανακοίνωση ΑΕΚ: Και τη νέα σεζόν Προπονητής της Γυναικείας Ομάδας ποδοσφαίρου ο Νίκος Κωτσοβός

Ανακοίνωση ΑΕΚ: Και τη νέα σεζόν Προπονητής της Γυναικείας Ομάδας ποδοσφαίρου ο Νίκος Κωτσοβός

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κωτσοβό. Ο 56χρονος προπονητής θα ηγηθεί της προσπάθειας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου και τη νέα σεζόν!

Με τον Νίκο Κωτσοβό στην τεχνική της ηγεσία, η «Ένωση» έφθασε μέχρι τον Τελικό του Κυπέλλου, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ενώ ήταν πολύ καλή και η παρθενική της παρουσία στα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας.

Ο Νίκος Κωτσοβός μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Μετά από μία μεγάλη προσπάθεια πέρσι, που έφθασε μέχρι τον Τελικό του Κυπέλλου, αποτελεί μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ΑΕΚ. Με τις αθλήτριές μας, κάναμε μία σημαντική διαδρομή κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και φέτος θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε επίπεδο σε όλους τους τομείς. Να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο της ομάδας μας, Αλέξη Αλεξίου και τους Λευτέρη Αρχόντη, Χρήστο Αμούργη και Χρήστο Χριστόπουλο. Να τονίσω πως και φέτος άμεσος συνεργάτης μου θα είναι ο Θοδωρής Ποντίδης, με τον οποίo συνεργαστήκαμε άριστα την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Κόουτς, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο