ΝΕΑ ΙΩΝΙΑΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ανακοινώσεις από Σύλλογο Γυναικών και Σωματείο Συνταξιούχων για την αντιφασιστική πορεία στην Νέα Ιωνία

Ανακοινώσεις από Σύλλογο Γυναικών και Σωματείο Συνταξιούχων για την αντιφασιστική πορεία στην Νέα Ιωνία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Τετάρτη 1η Νοέμβρη στις 18:00 στη συμβολή των οδών Λ. Ηρακλείου και Ιφιγένειας.

Συναγωνίστριες/στές,

Ύστερα από το κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ», καταγγέλλουμε με τη σειρά μας την αναγγελία «φασιστικής πανευρωπαϊκής συνάντησης» που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 1η Νοέμβρη στο Ν. Ηράκλειο.

Την στιγμή που το κράτος χρησιμοποιεί όλα τα μέσα καταστολής σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις εργαζομένων, συνταξιούχων, εκπαιδευτικών, μαθητών ή πολιτών που διεκδικούν τα δικαιώματα τους, ταυτόχρονα επιτρέπει την ανεξέλεγκτη δράση των φασιστών και με τις δημοτικές αρχές της περιοχής μας να σφυρίζουν αδιάφορα, δημιουργώντας με την στάση τους πρόσφορο έδαφος στους φασίστες για να δρουν.

Σε μια περιοχή όπως η δική μας, όπου μετράμε μόνο λίγους μήνες, από το θάνατο ενός νέου ανθρώπου στη Νέα Φιλαδέλφεια από φασίστες, οι οποίοι πέρασαν ανενόχλητοι με την «διακριτική» παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, ποια τα μέτρα του κράτους για αυτή την συνάντηση φασιστών;;;

Κανένα απολύτως!!!

Είναι στο χέρι το δικό μας να μην αφήνουμε το περιθώριο δράσης σε κανένα φασίστα!

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ!

Καλούμε όλα τα μέλη μας, κάθε εργαζόμενη και λαϊκή γυναίκα της περιοχής μας, να συμμετέχουμε όλοι μαζί στην κινητοποίηση των φορέων της περιοχής μας ενάντια σε αυτή την πανευρωπαϊκή συνάντηση φασιστών, την Τετάρτη 1η Νοέμβρη στις 18:00 στη συμβολή των οδών Λ.Ηρακλείου και Ιφιγενείας.

ΤΟ  Δ.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ

Συναδέλφισσες/συνάδελφοι,

Το σωματείο συνταξιούχων Ν. Ιωνίας και πέριξ περιοχών καλεί τα μέλη του, τους εργαζόμενους και όλο το λαό της περιοχής σε μαζική συμμετοχή στο μεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο των σωματείων και των μαζικών φορέων της βορειοδυτικής Αθήνας ενάντια στην προκλητική φιέστα που ετοιμάζουν οι φασίστες στο Ν. Ηράκλειο.

Είναι πρόκληση στην περιοχή του αιματοβαμμένου μπλόκου της Καλογρέζας όπου 22 παλληκάρια έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα ενάντια στους ναζί κατακτητές και τους ντόπιους ταγματασφαλίτες, στο Ν. Ηράκλειο όπου η μεγάλη κομμουνίστρια Ηλέκτρα Αποστόλου πέρασε πολλά χρόνια της ζωής και του αγώνα και που βασανίστηκε και εκτελέστηκε από τους κατακτητές, να έρχονται σήμερα οι απόγονοι των Ναζί και να καλούν σε συγκέντρωση!!!

Να μην τολμήσουν να εμφανιστούν σε αυτές τις περιοχές γιατί εδώ είναι ο τόπος της αντίστασης και της προσφυγιάς, του αγώνα και της θυσίας!!!

ΕΙΣΤΕ Η ΣΑΠΙΛΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ Β/Δ ΑΘΗΝΑΣ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ 6.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ.

Για το ΔΣ

 Ο Πρόεδρος            Ο Γ. Γραμματέας

Νίκος Αθανασίου          Πλάτων Καραντάνης

Μετάβαση στο περιεχόμενο