ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΠΙΕΔΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πολιτών Πολιτεία: Αγκιστρωμένη στην παρελθοντολογία, στην στρατηγική της έντασης και στα παραμύθια η διοίκηση Τομπούλογλου – Παπαλουκά!

Πολιτών Πολιτεία: Αγκιστρωμένη στην παρελθοντολογία, στην στρατηγική της έντασης και στα παραμύθια η διοίκηση Τομπούλογλου – Παπαλουκά!

Έχουμε εισέλθει στον 3ο μήνα θητείας της νέας διοίκησης και παρά ταύτα βλέπουμε την δημοτική αρχή Τομπούλογλου να παραμένει εμμονικά αγκιστρωμένη στην παρελθοντολογία, στην στρατηγική της έντασης και στα παραμύθια. Ένας επικοινωνιακός μανδύας συγκάλυψης των δικών της ευθυνών, ολιγωριών και καθυστερήσεων.

Από ποιους; Από την δημοτική αρχή που η πρώτη της πολιτική επιλογή ήταν το «ΧΑΡΑΤΣΙ» 77% στα δημοτικά τέλη των νοικοκυριών, η αύξηση 50% στα δημοτικά τέλη των επαγγελματικών χώρων, η αύξηση 64% στα δημοτικά τέλη της εστίασης, η αύξηση 25% στον Δημοτικό Φόρο, αλλά και οι υπέρογκες αυξήσεις που σε ορισμένες κατηγορίες ξεπερνούν ακόμη και το 70% στα τέλη του κοιμητηρίου.

Από την δημοτική αρχή που έχει έξι (6) έμμισθους Αντιδημάρχους, έμμισθο Πρόεδρο Δ.Σ., ήδη προσέλαβε έμμισθο γενικό γραμματέα, 3 έμμισθους ειδικούς συμβούλους, προκήρυξε την (έμμισθη) θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη, και την ίδια ώρα δηλώνει… ότι παρέλαβε «καμένη γη».

Πρόκειται για την ίδια δημοτική αρχή που πορεύεται με Τεχνικό Πρόγραμμα που σχεδόν στο σύνολό του περιλαμβάνει συνεχιζόμενα έργα αλλά και χρηματοδοτήσεις της δικής μας διοίκησης, την δημοτική αρχή τα στελέχη της οποίας φωτογραφίζονται σε πολλά από αυτά τα έργα χωρίς να λένε… λέξη(!) για το ποιος τα ξεκίνησε και ποιος εξασφάλισε τους συγκεκριμένους πόρους!

Πρόκειται για την δημοτική αρχή που παρ’ ότι φτάσαμε στο Μάρτιο του 2024, ακόμη αναμασά το ψευτοεπιχείρημα της μη ψήφισης προϋπολογισμού στα τέλη του 2023. Τι να τους πούμε; Καλό Τριώδιο; Καλό Πάσχα; Καλό Καλοκαίρι; Τι;

Θα κλείσουμε με την έμμισθη αναπληρώτρια Δημάρχου και υπερ – Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Δόμησης, Φιλοζωίας, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κα Παπαλουκά…

Είναι πρωτοφανές να χρησιμοποιούνται άνευ οποιασδήποτε αφορμής τα θεσμικά και επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Δήμου για επιθέσεις κατά πρώην Δημάρχων ή εν ενεργεία αιρετών.

Επιτέλους σοβαρευτείτε! Ο Δήμος δεν είναι «τσιφλίκι» σας.

Μην λησμονείτε άλλωστε πως η δημοτική μας παράταξη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές αναδείχθηκε 1η δύναμη στον Α’ γύρο τόσο στη Νέα Χαλκηδόνα (με διαφορά μάλιστα 12,1% και συγκεκριμένα με ποσοστό 33,3% έναντι 21,2% που έλαβε η παράταξή σας), όσο και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ενώ στο Β’ γύρο λάβαμε συνολικό ποσοστό 49,6% (και αναδειχθήκαμε 1η δύναμη στη Νέα Χαλκηδόνα με 52,27%).

Οφείλετε λοιπόν κ. Τομπούλογλου και κ. Παπαλουκά να πορευθείτε ΕΝΩΤΙΚΑ, μακριά από ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ και επικοινωνιακούς τακτικισμούς περασμένων δεκαετιών.

Ως αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου έχουμε δεσμευθεί και δεσμευόμαστε ξανά προς τις συμπολίτισσές μας και τους συμπολίτες μας, πως θα υπηρετήσουμε με πλήρη συνέπεια τον θεσμικό μας ρόλο. Στηλιτεύοντας τα αρνητικά, επικροτώντας παράλληλα τα θετικά, όταν και αν υπάρξουν…

Μετάβαση στο περιεχόμενο