ΝΕΑ ΑΕΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυστηρότατα μέτρα ενόψει της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα θα θέσει σε ισχύ η ΑΕΚ

Αυστηρότατα μέτρα ενόψει της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα θα θέσει σε ισχύ η ΑΕΚ

Κλιμάκιο της UEFA που αποτελείται από 30 στελέχη με δύο επικεφαλής βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα για την τελική επιθεώρηση του γηπέδου.

Το κλιμάκιο, στο οποίο χθες η AEK παρέθεσε επίσημο δείπνο στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα παραμείνει στο γήπεδό μέχρι και αύριο Παρασκευή, 9/2.

Όπως αναφέρεται από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, τα εξειδικευμένα στελέχη της UEFA έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το γήπεδο ανταποκρίνεται απόλυτα σε όλες τις απαιτήσεις ενός ευρωπαϊκού τελικού και είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει αυτό το παγκόσμιας εμβέλειας event.

Οι εκπρόσωποι της UEFA έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στους τομείς της τεχνικής υποδομής και της ασφάλειας (safety and security). Έγιναν μάλιστα πολύ λεπτομερείς και εκτεταμένοι έλεγχοι σε προσομοίωση διεξαγωγής αγώνα, τόσο στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης (CCTV) όσο και στο access control του γηπέδου.

Σύμφωνα λοιπόν με τη σχετική ενημέρωση, η OPAP Arena πήρε άριστα από την UEFA σε όλα αυτά τα τεστ, όπως και σε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τη διοργάνωση ενός τελικού σε όλους τους χώρους του γηπέδου.

Μάλιστα τα στελέχη της UEFA έδωσαν συγχαρητήρια στο κλαμπ και στο γήπεδο για την άψογη συνεργασία και ανταπόκριση σε όλα τα επίπεδα και ειδικά για τους τομείς safety and security το συμπέρασμα ήταν κοινό: Η OPAP Arena ανταποκρίνεται στα πιο υψηλά στάνταρ και στην ασφάλεια και στον έλεγχο πρόσβασης στην εγκατάσταση.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο