ΝΕΑ ΑΕΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK Θωμάς Μαύρος: Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο ΑΕΚ Shop της OPAP ARENA θα παρουσιαστούν δύο συλλεκτικές φανέλες από το ένδοξο παρελθόν του

AEK Θωμάς Μαύρος: Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο ΑΕΚ Shop της OPAP ARENA θα παρουσιαστούν δύο συλλεκτικές φανέλες από το ένδοξο παρελθόν του

Ένα μεσημέρι παρέα με τον Θωμά Μαύρο θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν οι φίλοι της ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου (ώρα έναρξης 12.00) στο ΑΕΚ Shop της OPAP ARENA στην πλατεία του Αετού, όπου θα παρουσιαστούν και θα είναι διαθέσιμες δύο συλλεκτικές φανέλες από το ένδοξο παρελθόν του μεγάλου σκόρερ των δεκαετιών ’70 και ’80, καθώς και όλη η σειρά με lifestyle ρούχα που σχεδιάστηκαν προς τιμήν του!

Ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπογράψει αυτόγραφα και θα φωτογραφηθεί με τους φιλάθλους. Ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος περιμένει τους φίλους της ΑΕΚ όλων των ηλικιών, τους μεγαλύτερους για να θυμηθούν μαζί τις στιγμές της δόξας του και τους νεαρότερους για να διδαχθούν το ποδοσφαιρικό του μεγαλείο.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο ΑΕΚ Shop της OPAP ARENA θα παρουσιαστούν δύο συλλεκτικές φανέλες από το ένδοξο παρελθόν του Θωμά Μαύρου, καθώς και όλη η σειρά με lifestyle ρούχα που σχεδιάστηκαν προς τιμήν του! Ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο, θα υπογράψει αυτόγραφα και θα φωτογραφηθεί με τους φιλάθλους.

https://www.aekfc.gr/news…/poios-poios-poios-131044.htm…

#aekfc#aekfcseason2023_2024#aekshop#Mavros

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο