ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

2ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής: 19-26 Σεπτεμβρίου

2ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής: 19-26 Σεπτεμβρίου

Νίκος Μπάμπαλος: «Θέλουμε να δίνουμε βήμα έκφρασης σε όλους»

Το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου ανοίγει αυλαία και έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Από Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου και για μια εβδομάδα ερασιτεχνικοί θίασοι από σχολεία, συλλόγους και θεατρικές ομάδες των βορείων προαστείων παίζουν στην σκηνή του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος) ανεβάζοντας γνωστές ή και πρωτότυπες παραστάσεις από το ελληνικό και διεθνές θέατρο. Το 2ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου είναι μια συνεργασία του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου με τον Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη και έχει ελεύθερη είσοδο σε όλες τις παραστάσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που η ιδέα που είχαμε πέρυσι να φέρουμε κοντά ερασιτεχνικούς θιάσους από τις πόλεις της περιοχής των βορείων προαστίων αγκαλιάστηκε τόσο από τον κόσμο, ώστε μας οδήγησε φέτος να οργανώσουμε το 2ο Φεστιβάλ, για 2η συνεχόμενη χρονιά», σχολιάζει η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Μαίρη Ιγγλέση.

«Η φιλοσοφία της δημοτικής μας αρχής ήταν και είναι να προάγουμε τον πολιτισμό όχι μόνο με την έννοια του να φέρνουμε γνωστούς καλλιτέχνες στις εκδηλώσεις του Δήμου, αλλά να δίνουμε συνεχώς βήμα και σε απλούς ανθρώπους που θέλουν να εκφραστούν μέσα από το θέατρο, τη μουσική και τις υπόλοιπες τέχνες. Με ικανοποίηση βλέπω ότι στο φετινό Φεστιβάλ συμμετέχουν παιδιά του Ηρακλείου αλλά και η πάντα δραστήρια Θεατρική Σκηνή του Δήμου μας», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο