ΔΗΜΟΣ ΝΦ-ΝΧΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

11ος αγώνας δρόμου «Γ. Αποστολάκης – γνωρίζοντας τις γειτονιές της πόλης μου»: ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, ο 11ος αγώνας δρόμου “Γεώργιος Αποστολάκης – γνωρίζοντας τις γειτονιές της πόλης μου”, που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το πάρκο «Γ. Αποστολάκης» της Νέας Χαλκηδόνας.

Ο αγώνας ήταν για πρώτη φορά βραδινός και περιελάμβανε τα 10χλμ, καθώς και αγώνα 1000μ. για μικρούς αθλητές, μαθητές και μαθήτριες σχολείων της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους μικρούς και μεγάλους αθλητές και αθλήτριες για την συμμετοχή τους, τους εργαζόμενους του Δήμου, την Περιφέρεια Αττικής για την συνδιοργάνωση, τα στελέχη της Τροχαίας, τους εθελοντές και τις εθελόντριες,  και φυσικά όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα, όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την αθλητική γιορτή προς τιμήν του αείμνηστου Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας Γιώργου Αποστολάκη!

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργος Βλάχος.

Μετά το τέλος του αγώνα και τις απονομές στους νικητές και τις νικήτριες, βραβεύθηκαν κατά σειρά ο θριαμβευτής του μαραθωνίου της Αθήνας Χαράλαμπος Πιτσώλης, ο νεαρός πρωταθλητής της κολύμβησης Σταύρος Χριστιανάκης, και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της  ΑΕΚ Μιχάλης Σιμιγδαλάς.

Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με μια ξεχωριστή συναυλία με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Κώστα Μακεδόνα, την οποία και παρακολούθησαν περισσότεροι από 1000 συμπολίτες μας.

Πλέον ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 12ο λαϊκό αγώνα δρόμου «Γ. Αποστολάκης» το 2024!

Τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να τα δείτε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο