ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από την επεισοδιακή καταδίωξη στα Πατήσια επί της οδού Λιοσίων

Βίντεο ντοκουμέντο από την επεισοδιακή καταδίωξη στα Πατ΄ησια επί της οδού Λιοσίων

Όλα ξεκίνησαν όταν άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή αντιλήφθηκαν ένα όχημα στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Ιουλιανού, του οποίου ο οδηγός κρίθηκε ύποπτος και τον κάλεσαν να σταματήσει για έλεγχο.

Ο 26χρονος οδηγός, που οδηγούσε το αυτοκίνητο, και μετέφερε ναρκωτικά όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη στους γύρω δρόμους, μέχρι τις Τρεις Γέφυρες και ξανά πίσω μέχρι τα ΚΤΕΛ της οδού Λιοσίων.

Στη συνέχεια, η καταδίωξη έφτασε στην συμβολή των οδών Στρατηγού Δαγκλή και Ρικάκη, όπου ο δράστης εγκλωβίστηκε και ξεκίνησε να κάνει μπρος – πίσω χτυπώντας έναν αστυνομικό που ήταν πεζός και εμβολίζοντας μία μηχανή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Εκείνη την στιγμή ο συνοδηγός του περιπολικού της Άμεσης Δράσης πυροβόλησε το πίσω αριστερό λάστιχο του οχήματος για να ακινητοποιήσει τον οδηγό που είχε αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος και παρόλα αυτά συνέχισε με την καταδίωξη να εξελίσσεται στα γύρω στενά.

Επί της οδού Νιρβάνα 11 προσέκρουσε σε ένα σταθμευμεύνο όχημα και βγήκε από το αυτοκίνητο τρέχοντας με την καταδίωξη να συνεχίζεται πεζή, όπου και οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο