ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Τρία τουριστικά λεωφορεία κάηκαν μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τη Γεωπονική Αθηνών

Τρία τουριστικά λεωφορεία κάηκαν μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τη Γεωπονική Αθηνών, στο περιθώριο συναυλίας.

Τα δύο από τα λεωφορεία κάηκαν ολοσχερώς, ενώ το τρίτο υπέστη σοβαρές ζημιές.

Τα ξημερώματα της Κυριακής σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ επί της Λεωφόρου Αθηνών, στην Αθήνα, έξω από τη Γεωπονική Σχολή, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 9 προσαγωγές. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 2:30 ομάδα 15 ατόμων βγήκε από την Γεωπονική Σχολή και πέταξε μολότοφ και πέτρες στην αστυνομία, η οποία απάντησε με χρήση χημικών.

Από τις μολότοφ προκλήθηκε φωτιά, από την οποία κάηκε ολοσχερώς ένα τουριστικό λεωφορείο. Σοβαρές ζημιές υπέστη ένα δεύτερο και μικρότερες ένα τρίτο λεωφορείο, τα οποία ήταν σταθμευμένα επί της Λεωφόρου Αθηνών, ακριβώς έξω από τη σχολή. Για την κατάσβεση επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Η αστυνομία προσήγαγε 9 άτομα, τα οποία στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 02:30 τα ξημερώματα ομάδα περίπου 15 νεαρών βγήκε από τη Γεωπονική Σχολή επί της Λεωφόρου Αθηνών και πέταξε μολότοφ και πέτρες στην Αστυνομία, η οποία απάντησε με χρήση χημικών.

Τα δύο από τα λεωφορεία κάηκαν ολοσχερώς, ενώ το τρίτο υπέστη σοβαρές ζημιές.

Τρία τουριστικά λεωφορεία κάηκαν, τα δύο ολοσχερώς, μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τη Γεωπονική Αθηνών, στο περιθώριο συναυλίας.

Επίσης, προκλήθηκαν ζημιές σε στάση λεωφορείου.

Εννιά προσαγωγές

Η Αστυνομία προσήγαγε 9 άτομα, τα οποία στη συνέχεια αφέθηκαν ελευθέρα.

Για την κατάσβεση επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής στο Twitter:

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο