ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θρήνος στην Κίσσαμο για τον άδικο χαμό του παιδιού που παρέσυρε κατά λάθος με το αυτοκίνητό του ο πατέρας του

Θρήνος στην Κίσσαμο για τον άδικο χαμό του παιδιού που παρέσυρε κατά λάθος με το αυτοκίνητό του ο πατέρας του.

«Καλό ταξίδι άγγελέ μου, η μαμά ο μπαμπάς και η αδερφούλα σου, θα σε αγαπάμε για πάντα» γράφει η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή αφότου ο πατέρας της έβαλε όπισθεν με το αγροτικό του και το παρέσυρε κατά λάθος.

Η Κίσσαμος στα Χανιά αλλά και ολόκληρη η Κρήτη έχει βυθιστεί στο πένθος για τον αδόκητο χαμό του παιδιού που έδινα μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ.

Η μητέρα του κοριτσιού, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερό της παιδί, σύμφωνα με το iraklionews.gr, αποχαιρέτησε το παιδί της μέσα κι από τα social media, με μια μαντινάδα και μια φωτογραφία του παιδιού.

«Εζήλεψέ σε η παναγιά

Για άγγελο σε πήρε

Απ’ τη δική μου αγκαλιά

Που αγάπη μόνο είχε…

Εζήλεψέ με κι ο θεός

Με τέτοιο κοπελούδι

Πριν επρολάβει να φανεί

Και να γενεί λουλούδι…»

 

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου «έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει στη ΜΕΘ Παίδων» ωστόσο το παιδί δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Πώς έγινε το μοιραίο

Όλα έγιναν την Τρίτη 16 Μαΐου σε χωριό της Κισσάμου, όταν ο πατέρας του παιδιού μπήκε στο αυτοκίνητό του προσπάθησε να ξεπαρκάρει όμως δεν αντιλήφθηκε ότι κοντά στο όχημά του ήταν το 2,5 κοριτσάκι του.

Μόλις έκανε όπισθεν, το παιδί βρέθηκε κάτω απο τις ρόδες του αγροτικού, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο