ΝΕΑ ΙΩΝΙΑΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Με συμμετοχή, βιωματικές εμπειρίες και καινοτόμες πρακτικές ολοκληρώθηκε η ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς στη Νέα Ιωνία

Με συμμετοχή, βιωματικές εμπειρίες και καινοτόμες πρακτικές ολοκληρώθηκε η ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς στη Νέα Ιωνία

Με εξαιρετική, κατά κοινή ομολογία, επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ημερίδας με τίτλο «Οι εκπαιδευτικοί μιλούν για τον εαυτό τους» που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας, το Παιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, από τις 9.00 με 14.00 στο Συνεδριακό κέντρο της πόλης.

Η ημερίδα αυτή απετέλεσε κομβικό σημείο στην εξέλιξη της δράσης «Αξιολόγηση Ομοτέχνων»  του Ερευνητικού – Πιλοτικού Προγράμματος 2021-2024 με τίτλο «Το Σχολείο Οργανισμός και Κοινότητα Μάθησης».

Στη διάρκεια των εργασιών τα συμμετέχοντα σχολεία από όλη την Ελλάδα (καθώς συνδέθηκαν και διαδικτυακά) προχώρησαν στην αποτίμηση και στη διάχυση των αποτελεσμάτων της α’ φάσης υλοποίησης της δράσης με μοναδικές διαπιστώσεις, βιωματικές εμπειρίες, καινοτόμες μεθόδους και πρακτικές.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, ο Αναπληρωτής Καθηγητής, Πρόεδρος ΠαιΤΔΕ, ΕΚΠΑ, Επιστημονικός Υπεύθυνος Δημήτριος Φωτεινός, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής Γεώργιος Κόσυβας, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής Κωνσταντίνος Παπαχρήστος, ενώ τα αποτελέσματα αποτίμησης Α’ φάσης υλοποίησης έκανε ο Καθηγητής ΠαιΤΔΕ, ΕΚΠΑ Γεώργιος Πασιάς. Το μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας Ιωάννη Ψαχούλα, ανέγνωσε ο Διευθυντής του 8ου Γυμνασίου Αμαρουσίου Αθανάσιος Ραφτόπουλος. Παραβρέθηκε επίσης η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Νέας Ιωνίας Αγγελική Σακκαλόγλου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο