ΔΗΜΟΣ ΝΦ-ΝΧΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δυο ακόμη υποψήφιοι με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία

Δυο ακόμη υποψήφιοι με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως η κ. Διογένη – Μπίζα Ιωάννα και ο κ. Μαγουλάς Αντώνιος, θα είναι υποψήφιοι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία», στην οποία είναι επικεφαλής ο Δήμαρχος  της πόλης μας κ. Γιάννης Βούρος.

Η Ιωάννα Διογένη είναι μαθηματικός, π. υπάλληλος τράπεζας, καθώς και π. μέλος του Δ.Σ. συλλόγου γονέων & κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας. Το 2019 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό “Πόλης Ενότητα” του κ. Κωνσταντινίδη, έχοντας αναδειχθεί 1η μεταξύ των υποψηφίων του συνδυασμού στη Νέα Χαλκηδόνα.

Ο Ακης Μαγουλάς είναι δημόσιος υπάλληλος, με θητεία στο Υπ. Δικαιοσύνης και στο Υπ. Εργασίας. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα κοινά της πόλης μας το 2014, όντας υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του υπ. Δημάρχου κ. Απόστολου Κόντου.

Μετά την προσχώρηση της κ. Διογένη Ιωάννας, και του κ. Μαγουλά Αντώνιου, η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» έχει ανακοινώσει 58 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε σχετικά και εδώΙστοσελίδα παράταξης: www.politonpoliteia.grE-mail: politwnpoliteia@gmail.com

Μετάβαση στο περιεχόμενο