ΔΗΜΟΣ ΝΦ-ΝΧΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023!

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023!

Συνεπείς και το φετινό καλοκαίρι στο πολιτιστικό ραντεβού μας, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου και το Π.Π.Ι.Ε.Δ., σχεδίασαν, οργάνωσαν και παρουσιάζουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με θέατρο, μουσική, χορό, βραδιές θερινού κινηματογράφου και πολλές ακόμη ξεχωριστές δράσεις. Μια σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους!

Αναδεικνύουμε τους χώρους πολιτισμού του Δήμου μας, καθιστούμε πόλο έλξης για μία ακόμη φορά το αγαπημένο σε όλους μας άλσος, στηρίζουμε αδιάκοπα την καλλιτεχνική δημιουργία.

«Φίλες και φίλοι,

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Με μεγάλη χαρά βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια που μας έχετε εμπιστευθεί και κρατάμε το «τιμόνι» του Δήμου στα χέρια μας, να αγκαλιάζετε με ενθουσιασμό τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που με συνέπεια διοργανώνουμε από το Σεπτέμβριο του 2019 και μετά.

Παρά τις δύσκολες μέρες της πανδημίας, της υγειονομικής, της πληθωριστικής και εσχάτως της ενεργειακής κρίσης, που συμπίεσαν σε μεγάλο βαθμό τα οικονομικά των Δήμων, αναγνωρίζοντας την ζωογόνο δύναμη του Πολιτισμού, προσπαθήσαμε δουλεύοντας με σχέδιο και πολύ μεράκι, να παρουσιάσουμε συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα, υψηλής εκτιμώ, ποιότητας και αισθητικής».

Αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, και συνεχίζει:

«Πλέον με σιγουριά μπορώ να πω, πως πέραν των εκδηλώσεων της Πρωτομαγιάς, τόσο το Πολιτιστικό Καλοκαίρι όσο και ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης έχουν καθιερωθεί στην συνείδηση όλων ως θεσμός, όχι μόνο στους συνδημότες και τους συμπολίτες μας από τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα, αλλά στο μυαλό και στην σκέψη των κατοίκων όλης της Αττικής. Στο ίδιο πλαίσιο θα κινηθούμε και φέτος. Στηρίζουμε την καλλιτεχνική δημιουργία, ενισχύουμε την τοπική μας αγορά, καθιστούμε τη Νέα Φιλαδέλφεια, τη Νέα Χαλκηδόνα και το αγαπημένο μας άλσος, πόλο έλξης, χαράς και διασκέδασης!».

Για 3η συνεχόμενη χρονιά λοιπόν, δίνουμε το ραντεβού μας στον πολυχώρο Δροσίνη και το πάρκο Γ. Αποστολάκης στη Νέα Χαλκηδόνα, στο άλσος και το θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ. της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας είναι ελεύθερη και δωρεάν.

Σας περιμένουμε!

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου www.dimosfx.gr 

Μετάβαση στο περιεχόμενο