ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χωρίς δίπλωμα ήταν ο οδηγός του οχήματος που έπεσε σε γκρεμό στο Σχιστό Κορυδαλλού

Χωρίς δίπλωμα ήταν ο οδηγός του οχήματος που έπεσε σε γκρεμό στο Σχιστό Κορυδαλλού

Μέσα σε 24 ώρες ο 17χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος και είχε τροχαίο που παραλίγο να στοιχήσει τη ζωή του ίδιου και 3 φίλων του

Χωρίς δίπλωμα ήταν ο οδηγός του οχήματος που έπεσε σε γκρεμό στο Σχιστό Κορυδαλλού τη νύχτα που πέρασε ενώ το προηγούμενο βράδυ είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε συμπλοκή ατόμων στη Νίκαια κρατώντας ένα μαχαίρι 25 εκατοστών.

Πρόκειται για έναν νεαρό που τον επόμενο μήνα συμπληρώνει τα 18 έτη της ηλικίας του και από καθαρή τύχη βγήκε ζωντανός μαζί με τους τρεις ανήλικους φίλους του μετά την πτώση του αυτοκινήτου που οδηγούσε σε γκρεμό 25 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο ήταν της μητέρας του η οποία είχε συλληφθεί και αυτή την προηγούμενη ημέρα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

https://www.megatv.com/embed/?p=20201055333

Συμπλοκή στη Νίκαια

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεαρός γεννηθείς το 2005, το βράδυ της Δευτέρας ξημερώματα Τρίτης, συμμετείχε σε συμπλοκή ατόμων στην πλατεία Χαλκηδόνος στη Νίκαια. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομική της ομάδας ΔΙΑΣ και σε έλεγχο που έγινε βρέθηκε στην κατοχή του με ένα μαχαίρι 25 εκατοστών.

Ο νεαρός συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων όπως και η 35χρονη μητέρα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και με προφορική εντολή εισαγγελέα λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το αυτοκίνητο της μητέρας του

Το επόμενο βράδυ ο νεαρός πήρε το όχημα της μητέρας του και μαζί με άλλα τρία άτομα, έναν συνομήλικό του και δύο ανήλικους 14 και 16 ετών πήγαν στο Σχιστό Κορυδαλλού. Εκεί στη θέση

Πυροβολεία επί της οδού Αθανασίου Διάκου, περίπου στις 2.30 τη νύχτα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σαν γκρεμό 25 μέτρων.

Το όχημα ντελαπάρισε 2 με 3 φορές και η πορεία του ανακόπηκε από τα δέντρα και τους θάμνους.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός κατάφεραν και βγήκαν μόνοι τους από το όχημα και κάλεσαν σε βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες και 3 οχήματα που απεγκλώβισαν και τα άλλα δύο άτομα 14 και 16 ετών.

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Και τα τέσσερα άτομα διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η αλεπού

Ένας από τους νεαρούς με τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια είπε ότι ο φίλος του που οδηγούσε το αυτοκίνητο προσπάθησε να αποφύγει μια αλεπού που πετάχτηκε μπροστά τους στο δρόμο.

«Κατεβαίναμε από πάνω, μας πετάχτηκε μια αλεπού και για να την αποφύγουμε χάσαμε τον έλεγχο και πέσαμε από το γκρεμό. Το αυτοκίνητο έκανε τέσσερις τούμπες», αναφέρει ο τραυματίας ενώ περιγράφει πως οι τέσσερις νεαροί κατάφεραν να βγουν από το αναποδογυρισμένο αμάξι.

«Άνοιξα την πόρτα να δω πως είναι οι φίλοι μου. Ο ένας είχε αίματα, ανεβήκαμε μαζί πάνω, μπήκαμε στο ασθενοφόρο και πήγαμε στο νοσοκομείο. Τα άλλα παιδιά τα έβγαλαν οι Πυροσβέστες», εξηγεί ο ίδιος.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο