Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κόσμο της

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κόσμο της

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

Πληροφορούμε τους φιλάθλους μας ενόψει του εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά το προσεχές Σάββατο (4/11) στο γήπεδο της Καισαριανής, πως μετά από απόφαση της γηπεδούχου ΠΑΕ και εισήγηση της αστυνομίας για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλοξενούμενων οπαδών, δεν έγινε δεκτό το αίτημα μας για να μας χορηγηθούν εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών μας.

Σημειώνουμε επίσης πως η γηπεδούχος ΠΑΕ μας απάντησε ότι δεν πρόκειται να εκδώσει απλά εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι και η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους κατόχους διαρκείας της Κηφισιάς. Και πως το ίδιο θα γίνει και στα εντός έδρας παιχνίδια της με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη.

Είμαστε ως εκ τούτου αναγκασμένοι να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας να μην προσεγγίσουν το γήπεδο που θα γίνει το ματς. Τους καλούμε να προστατεύσουν την ομάδα μας, από την στιγμή που έχουν διαμορφωθεί αυτές οι συνθήκες, για τις οποίες δεν έχουμε ευθύνη και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Τονίζουμε και πάλι πως δεν θα υπάρχουν καν εισιτήρια προς διάθεση. Μείνετε μακριά από το γήπεδο της Καισαριανής. Να μη θέσουμε την ΑΕΚ σε κίνδυνο!

Μετάβαση στο περιεχόμενο