ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άγριο φονικό στη Στρατονίκη Χαλικιδικής έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, έγινε μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου της οικογένειας

Άγριο φονικό στη Στρατονίκη Χαλικιδικής έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, έγινε μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου της οικογένειας

Ο σύζυγος της 39χρονης πήγε στη συνέχεια στην κρεβατοκάμαρά τους και αυτοκτόνησε.

Τέσσερα τραύματα από σφαίρες έφερε η σορός της 39χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι τους στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους. Η σορός της γυναίκας βρέθηκε το παιδικό δωμάτιο ενώ ο δράστης πήγε στη συνέχεια στην κρεβατοκάμαρα και αυτοκτόνησε.

Αν και η νεκροψία-νεκροτομή της 39χρονης θα διενεργηθεί αύριο, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Ελένη Ζαγγελίδου όταν έφτασε στο σπίτι της οικογένειας, διαπίστωσε, όπως αναφέρει το voria.gr, πως είχε δεχθεί τέσσερις βολές από την κυνηγετική καραμπίνα του συζύγου της.

Η μία βολή ήταν στην πλάτη και εκτιμάται ότι ήταν η πρώτη που δέχθηκε το θύμα, μία άλλη στον τράχηλο, μία ακόμη στον ώμο και μία άλλη στην δεξιά μασχάλη της.

Αφού η γυναίκα έπεσε νεκρή μέσα στο παιδικό δωμάτιο και μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους, ο 36χρονος μετέβη στην κρεβατοκάμαρα όπου και έστρεψε την καράμπινα το στόμα του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Περπατούσε μέσα στα αίματα ο 8χρονος γιος τους

Το άγριο φονικό, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, έγινε μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου της οικογένειας, το οποίο μάλιστα φέρεται να περιφερόταν για αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι, όπου εντοπίστηκαν πατημασιές με ίχνη αίματος.

Το αγοράκι φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης και εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός του και πρόκειται να μπει στο χειρουργείο.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει άλλο ένα παιδί 12 ετών, το οποίο έλειπε από το σπίτι την ώρα του εγκλήματος.

«Το ζευγάρι ήταν μια χαρά, πριν λίγο καιρό άλλαξαν σπίτι»

«Είναι ένα δράμα αυτό που ζούμε στην περιοχή. Έχουμε μείνει με την απορία γιατί ο 36χρονος έκανε κάτι τέτοιο. Το ζευγάρι ήταν μία χαρά, με τα παιδιά τους και πριν λίγο καιρό είχαν μετακομίσει σε νέο σπίτι. Πρέπει να υπήρξε ένα μικρό καβγαδάκι κι έτσι να εκτυλίχθηκε το συμβάν» είπε στο grtimes o πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στρατονίκης, Νίκος Αντωνίου.

Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή στις σορούς των γονιών του παιδιού.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο