Τρεις συλλήψεις για ζημιές στο σταθμό Κηφισιάς του ΗΣΑΠ

Ζημιές σε βαγόνι συρμού του ΗΣΑΠ προκάλεσε ομάδα ατόμων μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας ΑΕΚ – Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια με την αστυνομία να προχωρά σε τρεις συλλήψεις.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το βράδυ της Πέμπτης (9-2-2023) στο σταθμό του ΗΣΑΠ «Κηφισιά», από αστυνομικούς του Σχεδίου Ασφαλείας Δικτύου Υποδομής ΣΤΑ.ΣΥ. «ΑΡΙΑΔΝΗ», 3 άτομα, ηλικίας 16, 17 και 19 ετών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη της κοινής ειρήνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο «OPAP ARENA» στη Νέα Φιλαδέλφεια χθες (9-2-2023) το βράδυ, μεγάλος αριθμός φιλάθλων κατευθύνθηκε στο σταθμό του Η.Σ.Α.Π. «Περισσός» και επιβιβάστηκαν σε συρμούς με προορισμό την Κηφισιά.

Τα έσπασαν
Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, ομάδα ατόμων με βίαια χτυπήματα των άκρων τους, προκάλεσαν φθορές στα βαγόνια των συρμών και συγκεκριμένα θραύσεις σε θύρες, παράθυρα και πλαφονιέρα του βαγονιού.

Αστυνομικοί που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, εντόπισαν και ακινητοποίησαν στο σταθμό ΗΣΑΠ «Κηφισιά» τους τρεις νεαρούς.

Ακολούθως, τους οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στην πρόκληση των παραπάνω φθορών.

Σημειώνεται, ότι ο 17χρονος δεν είχε προβεί στην έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, ως όφειλε.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο