ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Θεσσαλονίκη: Στο μαγαζί που φτιάχνεται και η… ξακουστή λαγάνα με τα ντολμαδάκια την οποία σχολίασε πρόσφατα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Καθαρά Δευτέρα σήμερα 27 Φεβρουαρίου και η λαγάνα έχει την τιμητική της στο σαρακοστιανό τραπέζι.

Ετσι, από νωρίς οι πολίτες στην Θεσσαλονίκη έχουν δημιουργήσει ουρές σε αρτοποιία για να πάρουν την φρεσκοψημένη λαγάνα τους. Μάλιστα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Μπότσαρη υπάρχει ένα κατάστημα που διαθέτει τις πιο ευφάνταστες λαγάνες.

Λαγάνα στιφάδο, λαγάνα λεμόνι, λαγάνα ταραμά, λαγάνα καραμελωμένα κρεμμύδια είναι μερικές από τις πιο ξεχωριστές. Μάλιστα, στο μαγαζί αυτό φτιάχνεται και η… ξακουστή λαγάνα με ντολμαδάκια την οποία σχολίασε πρόσφατα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Φέτος ξεκινήσαμε μια καινούργια γεύση, λαγάνα με γεύση στιφάδο. Συνεχίζουμε με την λαγάνα με γεύση ντολμαδάκι, την γνωστή λαγάνα. Την λαγάνα με ταραμά και λεμόνι. Πολύ ιδιαίτερες γεύσεις. Έχουμε ξεπεράσει τις 1700 λαγάνες από χθες το απόγευμα. Μιλάμε για όλα τα είδη και ολικής και με ελιά”., τόνισε στο thes. gr η αρτοποιός Ελένη Καλλίδου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: https://www.thes.gr/thessaloniki/thessaloniki-oures-gia-mia-lagana-i-xakousti-me-ta-ntolmadakia-vinteo-foto/

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο