ΔΗΜΟΣ ΝΦ-ΝΧΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και την ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ για τους σεισμόπληκτους της πόλης της Αντιόχειας

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ με το «βλέμμα στραμμένο» στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σε Τουρκία και Συρία, μετά τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς, επιχειρούμε με ότι μέσο διαθέτουμε  να απαλύνουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας.

Αυτή τη φορά συγκεντρώνουμε ανθρωπιστική βοήθεια που θα σταλεί στην πόλη της Αντιόχειας. Οι περίπου 1200 κάτοικοί της χρειάζονται την στήριξή μας για την κάλυψη των άμεσων αναγκών τους!

Η πόλη της Αντιόχειας όπως την ξέραμε δεν υπάρχει πια. Μια ολόκληρη κοινότητα ζει ξεριζωμένη από τον τόπο της, φιλοξενείται σε πρόχειρα καταλύματα με την ελπίδα να γυρίσει σπίτι της, εκεί που οι μάνες είδαν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν, εκεί που είδαν τη γη τους να ανθίζει, εκεί που βρίσκονται όλες τους οι αναμνήσεις.

Οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες και στόχος μας είναι έως την Πέμπτη 02 Μαρτίου να έχουν συγκεντρωθεί αγαθά, απολύτως απαραίτητα.

Ακολούθως φορτηγό της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ θα μεταβεί στην συγκεκριμένη περιοχή, παραδίδοντας τα είδη πρώτης ανάγκης που όλοι μαζί θα συλλέξουμε.

Αναλυτικά οι ανάγκες:

• Τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλατα, κονσέρβες, ελαιόλαδο, βρεφικές κρέμες, δημητριακά κ.α.).

• Είδη προσωπικής και ατομικής υγιεινής (αφρόλουτρα, σερβιέτες, πάνες κ.α.).

• Power Bank και φακούς.

• Ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό, όπως φυσιολογικούς ορούς και γάζες.

Σημείο συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας:

Π. Στρατιωτικό Εργοστάσιο (Βάρναλη & Περικλέους) στο πάρκο Γ. Αποστολάκης στη Νέα Χαλκηδόνα.

  • Τρίτη 28 Φεβρουαρίου
  • Τετάρτη 01 Μαρτίου
  • Πέμπτη 02 Μαρτίου

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο