ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αθηνών ο Περιφερειάρχης Αττικής 

Στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αθηνών o Περιφερειάρχης Αττικής

Γ. Πατούλης: « Τιμούμε όλους εσάς που με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και οδηγό την αγάπη για την Πατρίδα υπερασπίζεστε ανιδιοτελώς το έθνος»

Τη βούληση της διοίκησης της Περιφέρειας να παραμείνει έμπρακτα στο πλευρό του Ελληνικού Στρατού, στηρίζοντας την πολύτιμη αποστολή τους να υπερασπίζονται την πατρίδα και τον Ελληνικό λαό, διατύπωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης χαιρετίζοντας την εκδήλωση κοπής της πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αθηνών.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ι. Αγγελόπουλος.

Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λ. Α.Ε.Δ παραβρέθηκαν ο Υπ. Υγείας Θ. Πλεύρης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Ν. Κακλαμάνης, ο βουλευτής της ΝΔ Δ. Χατζηδάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Γ. Δημόπουλος,  ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Βλάχος και πολλά μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών.

Ο κ. Πατούλης αφού εξήρε το έργο των Εφέδρων Αξιωματικών υπογραμμίζοντας πως αποτελούν το  δυνατότερο παράδειγμα για μίμηση και εκπλήρωση του πατριωτικού καθήκοντος, επισήμανε πως η Περιφέρεια θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα όλους όσοι υπερασπίζονται τη χώρα μας, όπως έκανε τα τελευταία χρόνια.

Ειδικότερα υπενθύμισε πως παραδόθηκε από την Περιφέρεια Αττικής στο Γενικό Επιτελείο Στρατού,  εξοπλισμός 20 Μηχανημάτων – Ειδικοποιημένων Οχημάτων Μηχανικού, καθώς και υλικό γεφυροσκευής, στο πλαίσιο της Πράξης  «Προμήθεια Μηχανημάτων και Εξοπλισμού στο Πλαίσιο Υποστήριξης του Σχεδίου “ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ”» συνολικού προϋπολογισμού περίπου 10 εκ. ευρώ αλλά και την προσφορά ειδικού σκάφους πρώτων βοηθειών στο Λιμενικό Σώμα.

«Σε όσους επιβουλεύονται την πατρίδα μας απαντάμε πως θα προστατεύσουμε τα σύνορα μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να περάσει την «κόκκινη γραμμή», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Περιφέρεια Αττικής θα βρίσκεται στο πλευρό σας με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, για να διευκολύνει και να ενισχύει το έργο σας, που μας κάνει εθνικά υπερήφανους και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον της Πατρίδας».

Δείτε σχετικό βίντεο στο παρακάτω link:

 

https://youtu.be/zwKb-cgSgh4

Γραφείο Τύπου

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο