ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Σιδηροδρομική τραγωδία μετά τη σφοδρή σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη – 32 Νεκροί δεκάδες οι τραυματίες

Σιδηροδρομική τραγωδία μετά τη σφοδρή σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη – 32 Νεκροί δεκάδες οι τραυματίες

Τραγικό δυστύχημα με τρένο συνέβη το βράδυ της Τρίτης έξω από τα Τέμπη. Επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με εμπορική και βαγόνια τυλίχτηκαν στις φλόγες. Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών, πολλοί οι σοβαρά τραυματισμένοι επιβάτες, εγκαυματίες και ακρωτηριασμένοι.

Βίντεο από το σημείο της σύγκρουσης, μαρτυρίες, οι επίσημες ανακοινώσεις των Αρχών και η τεράστια επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ανθρώπων.

Δείτε εδω πως μεταδώσαμε αυτη την δυσάρεστη είδηση.

Η επιβατική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αναχώρησε στις 19:22, εκτροχιάστηκε έξω από τη σήραγγα των Τεμπστο ύψος του χωριού Ευαγγελισμός, μετά τη σφοδρή σύγκρουση με εμπορική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ https://footage.ert.gr/events/ert-newmedia-live-share.html

Τελευταία ενημέρωση 6:18 Στους 32 οι νεκροί

Συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών. Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής οι νεκροί πλέον ανέρχονται στους 32. Στα νοσοκομεία νοσηλεύονται 55 τραυματίες κάποιοι εκ των οποίων σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Πλέον οι έρευνες των διασωστών επικεντρώνονται στα δύο πρώτα βαγόνια που έχουν σχεδόν διαλυθεί από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης . Γερανοφόρα σηκώνουν τα βαγόνια προκειμένου να απεγκλωβίσουν ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ https://webtools-0df53bbc22ae482295dbcf7370989099.msvdn.net/embed/ccubhCBKOPfj?autoPlay=false

Η τραγωδία από drone

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ https://webtools-c98db5952cb54b358365984178fb898a.msvdn.net/embed/gonOwuUacAxM?autoPlay=false

Πολλά νέα παιδιά μεταξύ των επιβατών

Στις 5:44 Στο ΑΤ Λάρισας ο σταθμάρχης

Στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας οδηγήθηκε ο σταθμάρχης βάρδιας του ΟΣΕ Λαρίσης, στη βάρδια του οποίου συνέβη το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα καθώς.

Για προανάκριση βρίσκονται στο Τμήμα και ο κλειδούχος, καθώς και ο εκπρόσωπος της Hellenic Train και εξετάζονται προανακριτικά.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο