Κλαμπ της παραλιακής μήνυσε τον δήμαρχο Αλίμου για φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Υπεύθυνος γνωστού καταστήματος της παραλιακής μήνυσε τον δήμαρχο Αλίμου για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ο κ. Ανδρέας Κονδύλης, μετά την έγκληση που υπέβαλε ο 29χρονος διαχειριστής του κλαμπ – εστιατορίου και μέχρι την παρέλευση του αυτόφωρου είναι τυπικά καταζητούμενος.

Ο κ. Κονδύλη εξήγησε πως η υπόθεση άφορα σε εργασίες αποκατάστασης του δημοτικού χώρου πρασίνου, ο οποίος έχει καταπατηθεί από το κλαμπ και έχει τσιμεντωθεί επισημαίνοντας πως ο δήμος δεν θα επιτρέψει τέτοια φαινόμενα αυθαιρεσίας.

Η υπόθεση με πρωταγωνιστή διαχειριστή εστιατορίου club της παραλιακής και τον δήμαρχο Αλίμου που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησε να ξετυλίγεται στις 22: 35 της Τρίτης. Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ. ΑΣ, Στις 22: 35, ο 29χρονος διαχειριστής της συγκεκριμένης εταιρείας στην οποία ανήκει το γνωστό club της παραλιακής μετέβη στο αστυνομικό τμήμα του Αλίμου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του κ. Κονδύλη.

Η μήνυση αφορά σε ένα συμβάν το οποίο σημειώθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας σύμφωνα με το με το οποίο ο δήμαρχος κατηγορείται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας όταν συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σε αποκατάσταση του πράσινου του δημοτικού χώρου το οποίο συμφωνά με τον κ. Κονδύλη έχει αντικατασταθεί με τσιμέντο.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα του Αλίμου ενώ ο δήμαρχος τυπικά αναζητείται μέχρι την λήξη των ορίων του αυτοφώρου στις 23: 59 της 8ης Μαρτίου.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο