ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήλωση του Νίκου Σερετάκη για την εικόνα του 1ου Λυκείου – 1ου Γυμνασίου στην χθεσινή βροχόπτωση

Στο ίδιο έργο θεατές… Στον 21ου αιώνα με την πρώτη βροχή ξεδιπλώνεται όλη η γύμνια του κρατικού μηχανισμού: δρόμοι πλημμυρίζουν, διακοπές ρεύματος, σχολεία πνίγονται ή κλείνουν.

Τα ίδια και στο «ενεργειακά αναβαθμισμένο» πλέον  1ο Γυμνάσιο – 1ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας, που έγινε διεθνώς γνωστό το 2021 με τις εικόνες ντροπής στο πέρασμα του “Μπάλου, τις πλημμύρες και τη θρανιογέφυρα ”.

Χθές, για άλλη μια φορά, λίγα λεπτά βροχής χρειάστηκαν ώστε το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος να λιμνάσει και οι έξοδοι να λάβουν την όψη χειμάρρου.

Αυτά στο σχολικό συγκρότημα όπου ο εμπαιγμός από τις κυβερνήσεις και δημοτικές αρχές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ  για την αντιμετώπιση του κτιριακού προβλήματος συνεχίζεται για 3η δεκαετία.

Σε μια περιοχή όπου το ίδιο κράτος που αδιαφορεί για τα σχολεία, για την αντιπλημμυρική και αντισεισμική θωράκιση, σκορπά βροχή εκατομμυρίων για τις ανάγκες των επενδυτικών σχεδίων του κεφαλαίου

Το ΚΚΕ απαιτεί να δοθούν επιτέλους άμεσα οι λύσεις που χρόνια τώρα διεκδικούν οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές για το κτιριακό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου – 1ου Γενικού Λυκείου – 2ου Δημοτικού – 1ου Νηπιαγωγείου Νέας Φιλαδέλφειας.

Νίκος Σερετάκης

Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ στο Βόρειο Τομέα Αθηνών

Μετάβαση στο περιεχόμενο