Αθηνών – Λαμίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών – Ποιες λωρίδες θα κλείνουν και πότε

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στην Αθηνών – Λαμίας, λόγω εργασιών στο δρόμο.

Σύμφωνα με τη Νέα Οδό, οι εργασίες θα γίνονται(από το 98,05ο έως 93,21ο χλμ της Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα από την Τρίτη 21/02/2023 έως και την Πέμπτη 23/03/2023, θα γίνονται οι εξής τροποποιήσεις:

• Αποκλεισμός Δεξιάς Λωρίδας και ΛΕΑ, μικρής διάρκειας, στην κατεύθυνση προς Αθήνα με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα Αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

• Αποκλεισμός Αριστερής Λωρίδας, μικρής διάρκειας, στην κατεύθυνση προς Αθήνα με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα υλοποιούνται ταυτόχρονα.

Οι εργασίες, και συνεπώς και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 07:00 έως τις 19:00 της ίδιας ημέρας και το Σάββατο από τις 7:00 έως τις 15:00.

Δεν θα υλοποιηθούν εργασίες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά το διάστημα από Πέμπτη 23/02/2023 και ώρα 19:00 έως και Τετάρτη 01/03/2023 και ώρα 07:00.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο